NYÁRI KOSÁRTÁBOR 2022

Június 20. és 24. között került sor a Dombóvári Kosársuli KE nyári napközis kosárlabda táborára. A hagyományosnak mondható táborban közel 60 gyermek vett részt, akik főként az U10-es, U11-es és U12-es korosztályból kerültek ki. A programokban gazdag héten természetesen a kosárlabdáé volt a főszerep. A résztvevők összesen 20 edzésen vehettek részt, csoportonként napi 2-2 edzéssel, melyet egyesületünk edzői vezényeltek számukra. Az edzéseken kívül is sok élményben volt részük a gyerekeknek.
A tábor vendége és szabadidős foglalkozásvezetője volt Halmai Petra válogatott úszó, olimpikon, vb résztvevő, aki egyenesen a budapesti világbajnokságról érkezett hozzánk. Petra a szabadidős programok vezetése mellett egy motivációs előadással és élménybeszámolóval is gazdagította a tábor programját. Köszönjük Petra!
Kiemelt eseménye volt nyári kosárlabda táborunknak az az online beszélgetés, melynek keretében Hendlein Roland, magyar válogatott kosárlabdázóval, a Kaposvári KK magyar bajnok és kupagyőztes játékosával ismerkedhettek meg a gyerekek és tehettek fel kérdéseket. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a nagyszerű játékos külföldön töltött szabadságából szánt időt arra, hogy online vendégként vegyen részt táborunkban! Köszönjük Roland!
A hét során már visszatérő vendégként volt velünk Szalai Milán, a paksi Atomerőmű SE kosárlabdázója de meglátogatta a gyerekeket a PVSK fiatal edzőreménysége, az ugyancsak dombóvári Tamás Nóra is.
A tábor programjából természetesen most sem hiányozhattak a kosárlabdával kapcsolatos filmek, kvízek, vetélkedők és a nagyon népszerű fagyizás sem.
A tábor végén emléklappal, ajándékokkal, valamit a tábor egyedi pólójával és legfőképp sok-sok élménnyel távoztak a gyerekek!
Köszönetünket fejezzük ki mindenkinek, aki munkájával, együttműködésével, támogatásával hozzájárult a tábor sikeréhez! Edzőinknek, szabadidős foglalkozásvezetőinknek, segítőinknek! A tábor helyszínét biztosító Szent Orsolya Bencés Iskolaközpontnak és Kerényi Zsolt igazgató Úrnak
Együttműködő partnereinknek, az alábbi cégeknek és vállalkozásoknak:
Burgendomb Kft.
Szigethy Sütöde és Cukrászda
Palesz Kft.
Dasser B42 Kft., Karászi Imre
Vas János egyéni vállalkozó
Régensburger Martin

A táborról készült képeink megtekinthetők itt: Dombóvári Kosársuli KE | Facebook

Hajrá Kosárlabda! Hajrá Dombóvár!