Óliás Gergő és Szőke Bálint a Cívis Kupán

Az idei évben is lesznek dombóvári résztvevői a Debrecenben sorra kerülő nemzetközi utánpótlás tornának és az azt megelőző válogatott felkészülésnek. A felkészülésre március 28-31 között, míg a Cívis Kupára április 1. és 4. között kerül sor a hajdúsági megyeszékhelyen.
A 2006-os születésűekből álló U15-ös magyar válogatott keretébe először kapott meghívást tehetséges játékosunk, Óliás Gergő. A fiatal tehetség a Dombóvári Kosársuli KE U16-os, Nemzeti Kadett Bajnokságban szereplő csapatában nyújtott kiemelkedő teljesítménye mellett már az U18-as csapatban és a Nemzeti Junior Bajnokságban is bemutatkozhatott. Az MKOSZ Kiválasztó-Képző Programjának keretében tartott összetartást követően az U15-ös válogatott tagjaként léphet pályára a Cívis Kupán, melyhez szívből gratulálunk!
Ugyancsak Debrecenbe utazhat Szőke Bálint, a 2005-ös születésűekből álló U16-os magyar válogatott meghívására. Tehetséges játékosunk az idei szezonban három fronton is helyt áll a bajnokságok tekintetében. Az U16-os és U18-as kiemelt bajnokságok mellett NB2-es felnőtt csapatunkban is letette már a névjegyét. A korosztályos válogatottakban már több ízben szerepelhetett. Teljesítményéhez ezúton is szívből gratulálunk! A nemzeti fiú kadett válogatott a Cívis Kupán való részvétele előtt négy napos edzőtáborban készül, mely az U16-os Európa Bajnokságra való felkészülést is szolgálja.
Játékosainknak és csapataiknak sérülésmentes felkészülést és jó játékot kívánunk!
Büszkék vagyunk Rátok!
Hajrá Magyarok!