Dombóvári Kosársuli Gray Wolves-PSNZRT Bánki Miroslav 46-24 (17-8, 7+7-5+4, 12-0, 3-7)
Pataki Gergő 6, Lehőcz Zétény 5, Szabó Milán, Herke Máté 5, Barna Zalán 13, Ignácz Dominik 1, Kiss Máté 6, Szép Ádám, Kalocsa Dániel 2, Lakatos Ábel 3, Kálmán Roland 3, Márfi Ákos 2, Bogárdi Dominik.

KA Pécs ANK Elefántok-Dombóvári Kosársuli Gray Wolves 12-58 (2-16, 4+2-12+7, 0-11, 4-12)
Pataki Gergő 11, Lehőcz Zétény 10, Szabó Milán 5, Herke Máté 4, Barna Zalán 10, Ignácz Dominik 3, Kiss Máté 2, Szép Ádám, Kalocsa Dániel 5, Lakatos Ábel 1, Kálmán Roland 1, Márfi Ákos 5, Bogárdi Dominik 1.

Szombati nap már a 3. fordulóját játszotta a Kosársuli U10-es Grey Wolves csapata a Baranya megyei bajnokságban. Két mérkőzés várt ránk, sajnos több játékost betegség, illetve családi elfoglaltság miatt nélkülözni kellett és Ancsa néni is még az unokáival volt külföldön.
Első mérkőzésünkbe nagy lendülettel mentünk bele és egy igen lelkes egységet láthattunk a pályán. A játék 4-4 elleni küzdelemben zajlott, ami ilyen korosztálynál nagy előny a fejlődés szempontjából. Sok szerzett labdánk volt és rengeteg ziccer lehetőségünk. Ahogy telt az idő egyre jobban belel lendültünk a kosárlabda játékba és potyogtak a kosarak.
A második mérkőzésünket egyből játszottuk az előző mérkőzést után. Ott folytattuk, ahol abba hagytuk. Nagy öröm volt számomra az összes játékos hozzáállása és küzdeni akarása. Nem volt elveszett labda, küzdöttek, vetődtek. Aki a kispadon ült az folyamatosan szurkolt és tapssal jutalmazott minden jó megmozdulást. Szinte mindenki (2 játékos kivételével) 2009-es születésű gyermek, ami egy igen jó generációt rejt magában. Van folytatás és lesznek majd eredmények is mikor eljön az ideje! A legnagyobb eredmény a hétvégén nekünk, hogy mindenki mosolygott és jól érezte magát. Gratulálok a gyerekeknek, szülőknek és Ancsa néninek a munkájához. Hajrá Dombóvár!