U11 (kenguru) bajnokság 5. forduló Kozármisleny (2018.02.11.)

Dombóvári Kosársuli KE-KSC Szekszárd 86-45 (19-6, 17+6-14+4, 24-13, 20-8)
Wéber Koppány 1, Nagy Marcell, Fenyvesi Merse 20, Tóth Kristóf, Pápai Levente 1, Ruppert Dominik 19, Kapinya Péter 11, Halmai Zsombor 24, Kovács Péter 1, Téwald Patrik 7, Balogh Barna 1.

Kozármisleny SE „B’-Dombóvári Kosársuli KE 64-73  (28-10, 2+4-24+5, 14-16, 16-18)
Wéber Koppány 1, Nagy Marcell, Fenyvesi Merse 16, Tóth Kristóf, Pápai Levente 2, Ruppert Dominik 26, Kapinya Péter 16, Halmai Zsombor 7, Kovács Péter, Téwald Patrik, Balogh Barna 5.

Vasárnap késő délután kezdődött az első mérkőzésünk egy ismert harcias szekszárdi lány csapat ellen. Első találkozásunk a lányokkal igen mély nyomot hagyott bennünk, 18 pontos előny adtunk ki a kezünkből. Vártuk már a mérkőzést és a jó bemelegítés után egyből neki álltunk a pont gyártásnak.
Szépen védekeztünk, a sok hibával játszó ellenféltől megszerzett labdákat rendre kosárral érvényesítettük. Mind a két ötös tetszetős játékkal, nagy akarással hajtott. Második félidőre viszont még jobban kijött a szekszárdi csapat fáradsága, így egy nagy arányú győzelmet szereztünk. Pozitívum a dologban, hogy mindenki alázattal és tisztelettel játszotta végig a mérkőzést. Sok pontot (86) gyűjtöttünk be, ami u11 korosztályban elég ritka.
Következő mérkőzésünket a hazai csapattal folytattuk, 15 perc pihenő után ismét a pályán találtuk magunkat. Nagyon megilletődötten vágtunk bele, kishitűek voltunk, ami az eredményen megmutatkozott (28-10), de megbeszéltük, hogy ez CSAPAT munka lesz és a következő ötös belead apait-anyait. Minden edző kollégának azt kívánom, hogy amit kér a gyerekektől az a pályán teljesüljön. Nekünk most sikerült !!! A 2. negyedet 2-24-re hoztuk le és a félidőre mi vezettünk. Itt elhitte minden játékosunk, hogy ha közösen össze fogunk (CSAPAT), akkor bármit el lehet érni. Aztán jött egy nagyon jó mérkőzés, ahol kiegyenlített küzdelem folyt és lehetett komolyabb taktikákat bele vinni a játékba, mind a két oldalról!
Nagyon éles mérkőzés volt, külön öröm számunkra, hogy mindkét oldali szülők és edzők kulturáltan, sportszerűen szurkoltak és a gyerekeket hagytuk játszani. Ma nekünk jött ki jobban, de úgy gondolom, hogy a gyerekek és KOSÁRLABDA győzött Kozármislenyben!

Gratulálunk Mindenkinek!