U 11. Kenguru kupa 6. forduló, Dombóvár, 2017. március 4.

Dombóvár Kosársuli-KASI  61:26 (17:8, 15:13, 18:3, 11:2)
Dombóvári Kosársuli: Bálint Botond (8), Pápai Levente (1)Vincellér Nándor (18), Nagy Áron (3), Gergely Hanna (-), Bőzsöny Flóra (5), Óliás Gergő (16), Trupp Virág (8), Gácsi Zalán (2), Bálint Bence (-), Nagy Lilla (-)

PVSK-Dombóvári Kosársuli: 50:54 (14:7, 11:14, 19:12, 6:21)
Dombóvári Kosársuli: Bálint Botond (1) Pápai Levente (-)Vincellér Nándor (21), Nagy Áron (5), Gergely Hanna (1), Bőzsöny Flóra (-), Óliás Gergő (13), Trupp Virág (5), Gácsi Zalán (4), Bálint Bence (2), Nagy Lilla (-), Fenyvesi Merse (2),

Sajnos 10 játékosunk betegség, sérülés, matematika verseny miatt nem tudta vállalni a mérkőzést.Ennek ellenére nagyon jól indult az első megmérettetés, hiszen olyan játékosok is végigjátszhatták a negyedeket, akik fiatalok és eddig kevesebb lehetőségük volt szerepelni.Két új ügyes srác most játszotta első bajnoki mérkőzését, rajtuk egyáltalán nem látszódott a megilletődés. Bátran, a helyzeteket jól kihasználva igyekeztük érvényesíteni egész pályás letámadásainkat és kosarainkat. Gratuláció a csapat minden tagjának, az önfeledt, lelkes, hajtós játékáért.

A második mérkőzés rendkívül izgalmasnak bizonyult. Szinte végig a Pécs vezetett, rengeteget hibáztunk, nem találtuk a helyünket a pályán sem támadáskor sem védekezéskor. A pécsi játékosok gyors akcióit jóformán állva néztük, kosárra dobásainkat pedig nem sikerült érvényesítenünk.Óliás Gergő rengeteget vállalt mindkét meccsen,húzta, hajtotta a csapatot, ő volt ötösének kulcsfigurája és legeredményesebb játékosa. Aki a meccset megfordította, Vincellér Nándor, szenzációs játékával, az összes létező labda megszerzésével, 100%-os ziccerhelyzeteivel felcsigázta az egész csapatot és a lelkes szülői szurkolótábort.Jó színvonalú, hajtós mérkőzés volt, köszönet mindenkinek, aki eljött, aki játszott. aki velünk izgult és szurkolt nekünk.Az ilyen mérkőzésekből rengeteget lehet és kell is tanulni!
Dícséret illeti a csapat minden játékosát, fiúkat, lányokat egyaránt!!!!