U 11- Kenguru kupa 1. forduló, Kaposvár

1. mérkőzés:
Dombóvári Kosársuli–KASI B  79–32  (16-8, 15-7, büntető: 8-7, 28-2, 12-8)
Fenyvesi Merse (10), Halmai Zsombor (2), Vincellér Nándor (4), Szőke Hédi (15), Nagy Áron (5), Ruppert Dominik (6), Bödör Rebeka (3), Kovács Benjamin (1), Bőzsöny Flóra (3),  Óliás Gergő (17), Gergely Hanna (1), Trupp Virág (10), Gácsi Zalán (2), Pápai Levente (-),
A kaposvári csapat most szeptemberben kezdte el a csapatépítést, nagyon sok volt köztük a kezdő játékos. Ezzel szemben mi helyzeti előnnyel rendelkeztünk, hiszen van aki az U 12-ben is játszik, ráadásul mindenkinek volt már egy fordulója akár Gyerek bajnokságot, akár Nyuszi kupát illetően.
Nagyon magabiztosan kezdtünk, és a mérkőzés végéig tartottuk is magunkat. Játékunk és támadásaink gyorsak voltak, kosarainkat rendre értékesítettük. sok játékosunk kiemelkedő teljesítmény nyújtott.
Az új csapattagok is felvették ezt a pergős ritmust, szinte együtt lélegeztünk a pályán, örömteli, élvezetes kosárlabdát játszottunk.
2. mérkőzés
GYKSE Szekszárd–Dombóvári Kosársuli 42–46 (14-9, 6-6, büntető: 4-6, 8-7, 10-18)
Fenyvesi Merse (1), Halmai Zsombor (6), Vincellér Nándor (4), Szőke Hédi (9), Nagy Áron (1), Ruppert Dominik (5), Bödör Rebeka (-), Kovács Benjamin (4), Bőzsöny Flóra (1),
Óliás Gergő (4), Gergely Hanna (-), Trupp Virág (11), Gácsi Zalán (-), Pápai Levente (-),
Nem várt izgalmakat hozott a szekszárdi mérkőzés. Egy jó felépítésű, képzett, hajtós ellenfélre akadtunk. Jóformán végig ők vezettek, megállás nélkül próbálták technikai tudásukat ránk kényszeríteni.
Mi nagyszerűen álltuk a sarat, de sorban kimaradtak helyzeteink, aminek következményei lettek. A labdát sem sikerült bedobáskor mindig saját játékosainknak beadni, voltak pontatlan passzok, a kötelező emberfogáskor embereinkről többször lemaradtunk. Támadáskor még nem találjuk mindig a helyünket, egy kupacban játszunk, elvéve egymás elől a lehetőségeket. De küzdünk, hajtunk, akarunk!
Aztán a 4. negyedben a 4. percben, időkérés után fordult a kocka. Olyat tettünk, ami eddig nem volt ránk jellemző,-megnyertük az utolsó negyedet.(Ez azért jelentős, mert a korábbi Nyuszi kupán rendre leengedtünk az utolsó negyedekben, szinte elment mellettünk a mérkőzés.)
Három gyors játékosunk, Vincellér Nándi, Halmai Zsombi, Ruppert Dominik és remélhetőleg jövőbeli centerünk Trupp Virág, hatalmas küzdeni akarással ontották a kosarakat. Kellenek ezek a mérkőzések, kellenek az időszakos mélyrepülések, és aztán a szárnyalások. Ilyenkor lehet igazán tanulni, fejlődni, fizikailag és lelkileg is a legtöbbet kihozni magunkból.
Köszönöm nektek ezt a mérkőzést, nagyszerűek voltatok!
img_20161029_101143