U11 Kenguru Bajnokság 1. forduló, Szekszárd

PVSK NKA „A”-Dombóvári Kosársuli KE 50-40 (8-9, 13-15, 13-6, 16-10)
Balogh Barna 4, Barna Zalán 8, Tóth Kristóf, Reith Ábel 1, Ács Dominik 2, Reith Ármin, Wéber Koppány 5, Kapinya Péter 8, Halmai Zsombor 10, Márfi Ákos 1, Herke Máté 1.

Dombóvári Kosársuli KE-GYKSE Szekszárd 36-43 (11-7, 14-11, 6-10, 5-15)
Balogh Barna 6, Barna Zalán 6, Tóth Kristóf 2, Reith Ábel, Ács Dominik 4, Reith Ármin 1, Wéber Koppány, Kapinya Péter 5, Halmai Zsombor 8, Márfi Ákos 1, Herke Máté 3.

Hétvégén megkezdődött a kenguru bajnokság is, amit igen hosszú felkészülés előzött meg. Sajnos az utolsó 2 hét nem igazán sikerült edzésileg a rengeteg program és betegségek miatt. Ennek ellenére a PVSK ellen a félidőben mi vezettünk, de a 2. félidőre megfordult a kocka. Nem játszottunk rosszul, de a végjátékra szétestünk (nem csak mi, kicsit a játékvezetés is, de nem ez volt a fontos). Így megérdemelten nyert a pécsi csapat. Sok szép befutást, átadást oldottunk meg, amiket edzéseken gyakoroltunk, de a befejezés nem volt megfelelően pontos.
A következő mérkőzést a hazai csapattal játszottuk, ami teljesen megegyezett az első mérkőzés forgatókönyvével. Bár itt a végére már látszott, hogy elfáradtunk fizikálisan és fejben is. Nem történt tragédia, mert vesztettünk! Mindenki próbálkozott az 1:1 elleni játékban bátran, mindenki felmerte vezetni a labdát, és a legfontosabb, hogy védekezésben megtaláltuk a helyünket!!!
Nagyon jó volt látni a fiúkon, hogy mennyire akartak és hajtottak. A tavalyi szezonkezdéshez hasonlítva a játékot, sokkal letisztultabb. Ez egy jó jel előre nézve, mert erre igen csak lehet építeni.
Hajrá Dombóvár!