U 11 Kenguru bajnokság 2. forduló

KASI/A–Dombóvári Kosársuli 55-39 (13-15, 10-4, Büntetők: 1-5, 21-0, 10-15)

Dombóvár: Fenyvesi Merse (-), Halmai Zsombor (9), Pápai Levente (-), Vincellér Nándor (5), Szőke Hédi (10), Nagy Áron (1), Ruppert Dominik (4), Gergely Hanna (-), Kovács Benjamin (2), Bőzsöny Flóra (-), Trupp Virág (5), Gácsi Zalán (3), Ördög Péter (-),

Kissé foghíjasan álltunk fel a 2. forduló mérkőzéseihez. Egyik meghatározó irányító játékosunk betegség miatt nem tudott a tornán szerepelni, így bár a félidőt döntetlennel zártuk, sajnos a harmadik negyedben nem tudtunk pontot szerezni, Hiába nyertük meg a negyedik etápot, elment a mérkőzés.
A héten próbáltunk felkészülni az egész pályás letámadás elleni játékra, sajnos sikertelenül. Sok hibával játszottunk, főleg a labdapasszaink voltak pontatlanok.
Igyekeztünk szabadulni a labdától, így meggondolatlanul dobáltuk el és adtuk el az ellenfélnek. A lepattanókat sem szedtük, védekezésünk laza volt.
De dicséret illeti a csapatot az első és az utolsó negyedbeli játékáért. Volt aki hátán vitte a csapatot, volt aki most érezte meg igazán a játék ízét.
És itt kell megjegyezni, mire volt képes megint a második ötös, képes volt felállni,képes volt megújulni, hajtani, nem feladni és képes volt a sérülést szenvedett társukért játszani, aki az utolsó percben erejét összeszedve játékra jelentkezett.

Dombóvári Kosársuli–Szekszád Fürge Nyuszik 29–57 (2-17, 9-8, Büntetők : 8-6, 0-26, 10-0)
Dombóvár: Fenyvesi Merse (1), Halmai Zsombor (6), Pápai Levente (1), Vincellér Nándor (9), Szőke Hédi (3), Nagy Áron (-), Ruppert Dominik (1), Gergely Hanna (-), Kovács Benjamin (-), Bőzsöny Flóra (1), Trupp Virág (5), Gácsi Zalán (2), Ördög Péter (-),

Megilletődve kezdtük a második mérkőzésen. A szekszárdi lányokról tudjuk, az ország 2. legjobb lánycsapata, jól képzettek, harciasak, okosan játszanak.
Ezen a meccsen, mintha mi lettünk volna a nyuszik, megijedtünk ellenfelünktől. A legnagyobb problémát az okozta, hogy az alapvonalról nem tudtuk bedobni a labdát, és nem tudtunk a szorosan embertfogó játékosoktól elszakadni. Ettől aztán fejben fel is adtuk.
Hibáink megismétlődtek, tudjuk mik a gyenge pontjaink.
Továbbra is dicséretes a második ötös játéka. A legkisebb és a legfiatalabb játékosok tették ki lelküket a csapatukért, száguldoztak a pályán, szedték a lepattanókat, értékesítették kosaraikat.
Legmagasabb játékosunk is rengeteget fejlődött, bízunk benne, hogy hétről-hétre képes megerősödni.
Kellenek a vereségek, és fel fogunk állni, mert van szívünk, tudunk küzdeni és mindent megteszünk a csapatért.

HAJRÁ DOMBÓVÁR!