U 11-es mérkőzés 2. forduló, 2019. november 16

1.mérkőzés:
NKA Pécs fiú/B–Dombóvári Kosársuli 42:65
Pataki Gergő (4),Kiss Máté (8) Lehőcz Zétény (4),Herke Máté (7), Szabó Milán (4), Horváth László (8), Kalocsa Dániel (-),Barna Zalán (22), Lakatos Ábel (3), Fülöp Sámuel (2), Ignácz Dominik (1), Márfi Ákos (2), Bogárdi Dominik (-), Kálmán Roland (-).

2. mérkőzés
NKA Pécs Leány–Dombóvári Kosársuli 41:63
Pataki Gergő (1),Kiss Máté (3) Lehőcz Zétény (11),Herke Máté (12), Szabó Milán (2), Horváth László (9), Kalocsa Dániel (1),Barna Zalán (17), Lakatos Ábel (-), Fülöp Sámuel (1), Ignácz Dominik (-), Márfi Ákos (6), Bogárdi Dominik (-), Kálmán Roland (-).

Fordulatos, izgalmas és nagyon hajtós meccsek állnak mögöttünk. Végre kezd alakulni a játék, tudunk küzdeni, hajtani és próbálunk a mérkőzésre koncentrálni.Voltak már nagyon ügyesen kidolgozott helyzeteink, értékes kosaraink. Ami az előnyünk, a gyorsaság, az állóképesség, a harciasság és a magas játékosok adta lehetőségek. Ez a korábbi fordulóban nem mindig mutatkozott meg. Kis játékosaink továbbra is hozták formájukat, rengeteg labdát szereztek, szenzációsan védekeztek, vitték fel a labdát, osztogatták társaiknak, nem volt számukra lehetetlen. Kezdünk már a széleken indulni, meg tudjuk fogni a gyors, erős labdákat, rá merünk nézni a kosárra, merünk dobásra vállalkozni és szedjük a lepattanókat. Rengeteget fejlődtünk az októberi forduló óta! Ha végre még nagyobb százalékban tudjuk értékesíteni a kialakult helyzeteinket, akkor méltó ellenfelei lehetünk bármely csapatnak.
Srácok ma mindenki büszke volt rátok, szülők, tesók, szurkolók, az edzőtök és a Kosársuli is!


HAJRÁ DOMBÓVÁR!