U11 Kenguru bajnokság 4. forduló Dombóvár (2018.01.21.)

Dombóvári Kosársuli KE-Kosárlabda Akadémia Lány „A” 89-62 (26-13, 12+5-17+8, 17-18, 29-6)
Wéber Koppány 1, Tóth Kristóf 2, Fenyvesi Merse 17, Pápai Levente, Ruppert Dominik 23, Kapinya Péter 15, Halmai Zsombor 22, Csomor Péter 2, Nyári Patrik, Kovács Péter, Téwald Patrik 3, Balogh Barna 4, Reith Ármin, Reith Ábel.

KASI „C”-Dombóvári Kosársuli KE 38-82 (14-15, 3+4-16+7, 10-16, 7-28)
Wéber Koppány 10, Tóth Kristóf 2, Fenyvesi Merse 11, Pápai Levente 5, Ruppert Dominik 24, Kapinya Péter 7, Halmai Zsombor 18, Csomor Péter 1, Nyári Patrik, Kovács Péter, Téwald Patrik, Balogh Barna 2, Reith Ármin 1, Reith Ábel 1.

Sikerült a megrendezést megnyernünk, így hazai pályán mutathattuk meg mit tudunk. Nagyon örülünk ennek, hiszen most mindenkinek a hozzátartozója (anya, apa, mamák, papák, testvérek, rokonok, barátok, tanárok) el tudtak jönni és szurkolni a kis kedvenceiknek.

Az első mérkőzésen a Rátgéber Akadémia lány „A” csapatát fogadtuk, ahol végre úgy kezdtünk el egy mérkőzést, ahogy kell. Mindenki koncentráltan nagy akarással vágott bele és küzdött. Szépen mentek a labdák, a betörések és a befejezések is pontosan célba értek. Csapatként játszottunk és szereztük a kosarakat. Folytatásban egy kicsit megtorpantunk, de a harmadik negyedben ezt javítottuk és már sokkal jobb volt a játékunk. Az utolsó negyedben mindent beleadott a kis csapat, így egy nagyobb arányú különbséggel nyertünk. Sok pontot sikerült szerezni, ami kicsit meglepő számomra, de nem baj 😊.

Kicsi pihenő után a kaposvári csapattal folytattuk. Velük még nem játszottunk nem ismertük őket. Egy szimpatikus „soha fel nem adom” csapattal találkoztunk. A papírforma felénk hajlott, így lehet, hogy elhittük az első negyedben a győzelmünket. Nagyon nehéz 10 percet kellett végig élnünk, de a második ötösünk ezen a mérkőzésen nagy szívvel és akarással helyreállította a rendet. Félidő után szép kosárlabdával folytattuk a hétvégét. Nagy gratuláció a csapatnak, hogy sikerült olyan szerkezetbe is játszanunk, ahol olyanok is kaptak több játék lehetőséget, akik kevesebbet szoktak a pályán tölteni.

Összefoglalva a vasárnapi napunkat, nagyon büszkék vagyunk rátok, igazi csapatként dolgoztunk! Még azok is ott voltak a kispadon, akik nem kerültek csapatba, de szorítottak, szurkoltak a többieknek. Így teljes egy CSAPAT!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!

Álló sor (balról-jobbra): Nyári Patrik, Tamás Nóra (edzó), Ruppert Dominik, Csomor Péter, Téwald Patrik, Balogh Barna, Pápai Levente, Márfi Ákos, Kapinya Péter, Halmai Balázs (edző) Reith Ábel. Térdelő sor (balról-jobbra): Halmai Zsombor, Reith Ármin, Nagy Marcell, Wéber Koppány, Tóth Kristóf, Ács Dominik, Fenyvesi Merse, Barna Zalán, Kovács Péter. Képről hiányzik: Faluvégi Lászó, Herke Máté