Dupla hétvége, dupla forduló, sok beteg játékos

U 11 Kenguru Kupa 4. forduló 2017. 01.21.

KASI A–Dombóvári Kosársuli 49-38 (5-6, 14-9, B:5-8, 8-7, 7-8)

Dombóvár: Halmai Zsombor (4), Pápai Levi (1), Vincellér Nándor (5), Szőke Hédi (2), Ruppert Dominik (3), Gergely Hanna (1), Hetesi Liliána (1), Óliás Gergő (6), Trupp Virág (7), Lovas Máté (-), Gácsi Zalán (3), Nagy Lilla (-), Kovács Benjamin (5),

Dombóvári Kosársuli–PVSK Zebrák 40-47 (9-15, 8-13, B:6-3, 4-4, 13-12)

Dombóvár: Halmai Zsombor (-), Pápai Levi (-), Vincellér Nándor (3), Szőke Hédi (2), Ruppert Dominik (5), Gergely Hanna (1), Hetesi Liliána (3), Óliás Gergő (-), Trupp Virág (14), Lovas Máté (2), Gácsi Zalán (2), Nagy Lilla (-), Kovács Benjamin (6).

A 4. forduló mérkőzését a pécsi csapat kérésére beteg játékosaik miatt egy héttel későbbre halasztottuk. Sajnos az influenza most minket tizedelt, így páran nem tudtak eljönni és játszani, de volt olyan is akin a megfázás tünetei most jelentkeztek.

Még talán nem volt olyan mérkőzés, hogy az teljes csapatunk teljes létszámmal, maximális erőbedobással részt tudott volna venni a bajnokság fordulóin betegségek, és egyéb elfoglaltságok, miatt.

Az eredmény ellenére, azt gondolom sokat javult játékunk, köszönhető a rengeteg mérkőzésnek és a két kupának, amelyen szerepelünk. A korábbi mérkőzésekkel összehasonlítva már nem alárendelt játékot játszottunk, szinte végig partiban voltunk. A kihagyott ziccerek azonban megbosszulták önmagukat. A büntetőket szépen értékesítjük, általában jobban, mint az ellenfeleink. Védekezésünk még nem az igazi, sajnos sokszor keressük, hogy kit is kellene fognunk, figyelmetlenek vagyunk a bedobott labdák levédésekor és az ellenfél induló játékosainak felvételekor.

Bár az ellenfél edzői megdicsértek bennünket, kissé elcsigázottan hagytuk el a küzdőteret. Bízunk benne, hogy rendezzük sorainkat, és a következő forduló után emelt fővel tudunk lejönni a kosárlabda pályáról!