Dombóvári Kosársuli KE-Kosárlabda Akadémia Pécs 33-83 (11-12, 12-29, 8-18, 2-24)
Balogh Barna 7, Barna Zalán 5, Wéber Koppány 5, Reith Ábel, Tóth Kristóf 2, Kiss Máté, Ács Dominik 2, Orsós Benjamin, Halmai Zsombor 7, Csomor Péter 2, Reith Ármin 1, Kapinya Péter 2.

Atomerőmű KSC Szekszárd-Dombóvári Kosársuli KE 39-51 (12-13, 12-14, 7-16, 8-8)
Balogh Barna 12, Barna Zalán 10, Wéber Koppány 9, Reith Ábel, Tóth Kristóf, Kiss Máté, Ács Dominik, Orsós Benjamin 4, Halmai Zsombor 8, Csomor Péter 6, Reith Ármin 1, Kapinya Péter 1.

A 4. fordulóra ismét Pécsre utaztunk a Rátgéber Kosárlabda Akadémia létesítményébe. Nem túl szerencsésre sikeredett a felkészülési időszakunk, hisz nagyon sok betegünk volt és nem tudtunk együtt edzeni. A mérkőzés napjára 90%-an összeállt a kis csapatunk és mindent megtettünk a siker érdekében.
Nagyon jól kezdtük az első mérkőzést, de a 2. negyedben nem találtuk a gyorsabb ellenfél ellen a megoldást. Rengeteg labdát adtunk el és gyors ziccereket kaptunk belőle. Az eredmény a meccs végére tetemesre nőtt, de ma is tanultunk pár dolgot. Kiemelném, hogy eddig egy agresszív letámadás ellen mindig lassan sikerült bedobni a labdát és addigra mindig felállt a védelem. Ma viszont, ahogy kosarat kaptunk egyből kiugrottunk alapvonalra és gyorsan játékba tudtuk hozni a labdát. Ez később jól fog jönni az idő múlásával! Bravó srácok!
Következő mérkőzést a szekszárdi lányok ellen játszottuk, akikből már párat ismertünk az gyermek fordulóból. Fej-fej mellett haladtunk az első félidőben és sikerült eltalálni a megfelelő ötösöket is az ellenfél játékához. Szünetben megbeszéltük, hogy a 3. negyed lesz a legfontosabb és ezen múlhat a győzelem is. Feladatuk volt, hogy növeljék a különbséget és az utolsó ötösnek meg tartani kell az eredményt. Megoldották, szépen kosárlabdáztak, több tetszetős játékot is a pályára vittek a fiúk. A győzelmünk ezen a mérkőzésen ezen múlott számszakilag! Viszont a zászló ma nekünk állt, de ki tudja mi lesz később!
Dolgozunk tovább és örülünk, hogy rengeteget tudtunk a mai két mérkőzésből tanulni és fejlődni. Gratulálunk a fiúknak, hajrá Dombóvár!