U11. Kenguru Kupa, 5. forduló, Dombóvár, 2017. 02. 04.

Dombóvári Kosársuli–Monok SE 39–40   (9-8, 8-6, B.8-6, 11-10, 3-10)
Dombóvár: Fenyvesi Merse (2), Halmai Zsombor (3), Vincellér Nándor (3), Szőke Hédi (-), Nagy Áron (3), Ruppert Dominik (2), Hetesi Liliána (1), Kovács Benjamin (5), Bőzsöny Flóra (-),  Óliás Gergő (15), Trupp Virág (3), Gácsi Zalán (3), Nagy  Lilla (-), Pápai Levente (-).

Kozármisleny–Dombóvári Kosársuli 51–42   (13-12, 9-12, B: 4 -7, 7-0, 18-11)
Dombóvár:
 Fenyvesi Merse (2), Halmai Zsombor (5), Vincellér Nándor (7), Szőke Hédi (1), Nagy Áron (-2) Ruppert Dominik (2), Hetesi Liliána (-), Kovács Benjamin (1), Bőzsöny Flóra (5), Óliás Gergő (10), Trupp virág (4), Gácsi Zalán (3), Nagy Lilla (-), Pápai Levente (-).

Forró, vagy inkább nyomasztó hangulatban zajlott az első mérkőzés. Jól kezdődött minden negyed, és a büntető dobásoknál is hoztuk szokásos jó arányban értékesített  kosarainkat, aztán a negyedik negyed kisiklott a kezünk közül. Ekkor már parázs volt a helyzet, ami sok mindennek köszönhető. Sajnos túlizgultuk a meccset, nagyon akartunk és sokat hibáztunk. Az ellenfelet, az edzőt és a kaposvári szülőket nem kívánom minősíteni.

A következő mérkőzésre  megfordítottuk  az  ötösöket, állandóan cseréltünk, mind a 14 kosaras  kapott játéklehetőséget. Akik eddig hozták magukat, valahogy megtorpantak, elfogyott a levegő. Pedig küzdöttünk, talán görcsösen is  akartunk.  Voltak akik kellemes meglepetésként nagyot alakítottak és rengeteget fejlődtek.(Hetesi Liliána, Bőzsöny Flóra, Nagy Lilla)  Kiemelkedő volt Óliás Gergő játéka, küzdeni tudása, akarata. Végig húzta és szolgálta a csapatot.  Vincellér Nándi a kis mágusunk, aki élharcosként hajt,vetődik, ugrik, esik és utolsó lehelletéig küzd, szinte a végletekig hajtotta magát, tisztelet a játékáért. Fiatal, kis játékosaink nem ijedtek meg, előttük még rengeteg lehetőség van. (Halmai Zsombor, Fenyvesi Merse, Pápai Levente)  Köszönet Ruppert Dominiknak, aki betegen is bevállalta a meccset, és küzdött a csapatért. Gácsi Zalánnak volt 5 jó perce, remélhetőleg sikerül ezt az idővallumot kicsit kiszélesíteni. Nem játszottunk jól. és ez már a 6. mérkőzés, ahol partiban voltunk, de az utolsó negyedben mindig elvéreztünk.

Fiúk, lányok! Nem kesergünk, talpra állunk, dolgozunk tovább, és egy életen át játszunk!