U11 kenguru 5. forduló, Szekszárd (2019.03.03.)

PVSK Nemzeti Akadémia”A”-Dombóvári Kosársuli KE 48-72 (14-22, 11-22, 4-17, 19-11)
Balogh Barna 13, Reith Ármin , Wéber Koppány 5, Reith Ábel 5, Kiss Máté 3, Barna Zalán 2, Ács Dominik 3, Kapinya Péter 13, Halmai Zsombor 13, Csomor Péter 9, Orsós Benjamin 5.

Dombóvári Kosársuli KE-GYKSE Szekszárd 45-70 (20-13, 8-28, 8-24, 9-5)
Balogh Barna 10, Reith Ármin , Wéber Koppány 9, Reith Ábel, Kiss Máté, Barna Zalán 2, Ács Dominik 1, Kapinya Péter 8, Halmai Zsombor 8, Csomor Péter 5, Orsós Benjamin 2.

Március első hétvégéjén folytattuk a kenguru bajnokságot. Megyeszékhelyünkre utaztunk, sajnos szombaton megbetegedett Tóth Kristóf, így ő nem tudott a csapattal tartani.
PVSK együttesével kezdtünk, akiket ismertünk már és jó előjelekkel vágtunk bele a mérkőzésbe. Sikerült a mi játékunkat ráerőltetni a pécsi csapatra és megnyugtató előnyt harcoltunk ki a félidőre. Több szép egyéni megoldásokat is láthattunk, de szerencsére csapatjáték is a parkettára került. Folyamatosan léptünk el az ellenféltől és megérdemelten nyertünk.
A hazai csapat következett, akikkel már 3. alkalommal találkoztunk idén és az utolsó összecsapásunk egy nagyon jó mérkőzést hozott. Az első negyedbe mi irányítottuk a találkozót és 7 pontos előnnyel váltottunk. A második ötösünknek nem igazán ment a játék, de küzdöttek és próbáltak lépést tartani. A szekszárdi csapat megfordította az eredményt és a félidőben már ők vezettek 28-41-re. Fordulást követően ötösöket cseréltünk, hogy a végjátékba nekünk álljon a zászló, de hamar rájöttünk, hogy ma ez nem fog menni. Elfáradtunk, jöttek az eladott labdák és a gyors kontrák belőle. Gratulálunk a Szekszárdnak, ügyesek voltak!
Nem csüggedünk, mert hosszútávra tervezünk! A mi célunk nem a pillanatnyi eredmény, hanem a folyamatos fejlődés és tanulás! Ez ma is látszott a pályán, amihez gratulálok a csapatnak!
Hajrá Dombóvár!