U11 Kenguru bajnokság 8. forduló, Kozármisleny (2019.03.12.)

Kozármisleny SE”A”-Dombóvári Kosársuli KE 33-89 (9-28, 3+5-20+6, 10-20, 6-15)
Wéber Koppány 6, Barna Zalán 10, Kiss Máté 4, Vincze Miklós 1, Ács Dominik 5, Orsós Benjamin, Halmai Zsombor 22, Csomor Péter 13, Reith Ármin 1, Márfi Ákos 6, Kapinya Péter 20, Tóth Kristóf 1.

Dombóvári Kosársuli KE-Monok SE 76-51 (12-6, 13+7-11+4, 6-14, 38-16)
Wéber Koppány 11, Barna Zalán 10, Kiss Máté 1, Vincze Miklós 1, Ács Dominik 1, Orsós Benjamin 3, Halmai Zsombor 30, Csomor Péter 9, Reith Ármin 1, Márfi Ákos 2, Kapinya Péter 6, Tóth Kristóf 2.

A 2018/2019 szezon utolsó fordulóját játszottuk vasárnap Kozármislenyben a kenguru bajnokságban. Az öltözőben megbeszéltük, hogy egy szép játékkal szeretnénk búcsúzni az idei szezontól.
Nagyon örülök, hogy a fiúk komolyan vették a bemelegítést és egyből nekiestünk a hazai csapatnak. Jobb játékerőt képviseltünk, de a mislenyi csapat végig kitartóan küzdött. Egy percig sem engedtünk ki és tisztelve az ellenfelet folyamatosan próbáltunk labdát szerezni, majd könnyű kosarakat elérni. Nagy aranyú különbséggel nyertünk, amihez gratulálok a fiúknak!
Következő mérkőzés a szomszédvárosi Kaposvárral játszottuk, akikkel az idei szezonba még nem találkoztunk. Nem ismertük játékosaikat és a tudásukat sem. Hamar kiderült, hogy egy szívós kis csapattal találkoztunk és nem ismertek elveszett labdát. Az első félidőben látszott, hogy a második mérkőzésünk és már van pár méter a lábunkban. A szünet után ötösöket cseréltünk egy kis taktika miatt. A harmadik negyedet elvesztettük, de az utolsó negyedben maximumra kapcsoltunk és eldöntöttük a mérkőzést!
Gratulálok a mai játékhoz és akaráshoz! Nagy lépést tettünk idén a következő év felé, hisz ez a kis csapat szinte teljesen együtt marad az U12-es korosztályba. Csapattá kezdünk összeállni, több új játékos kapcsolódott idén, akik remekül beilleszkedtek. Tiszta korosztállyal tudjuk folytatni, pár játékossal kiegészítve, akik felfelé is fognak játszani. Jön egy hosszabb etap, ahol nem nagyon lesz mérkőzésünk, de dolgozunk tovább. Most fog igazán kezdődni a munka egy kis nyárral egybekötve és nagy hangsúly fogunk fektetni a védekezés tanulására!
Köszönöm mindenki munkáját, alig hiányoztatok edzésről ez fantasztikus! Köszönöm a szülőknek az egész éves segítséget és a sportszerű szurkolást!
HAJRÁ Dombóvár!