U11 Kenguru 8. forduló, Pécs (2018.05.06.)

Dombóvári Kosársuli KE-PVSKA „B” 44-82 (8-10, 10+7-27+8, 9-13,10,24)
Wéber Koppány 2, Ács Dominik 3, Fenyvesi Merse 4, Tóth Kristóf, Pápai Levente 1, Ruppert Dominik 8, Kapinya Péter 5, Halmai Zsombor 9, Csomor Péter 5, Kovács Péter, Téwald Patrik 4, Balogh Barna 2, Nyári Patrik 1.

GYKSE Szekszárd-Dombóvári Kosársuli KE 44-52 (13-12. 7+5-15+2, 10-11, 9-12)
Wéber Koppány 7, Ács Dominik 1, Fenyvesi Merse 3, Tóth Kristóf 4, Pápai Levente 2, Ruppert Dominik 5, Kapinya Péter 1, Halmai Zsombor 16, Csomor Péter 2, Kovács Péter 1, Téwald Patrik 8, Balogh Barna 2, Nyári Patrik.

A szezon utolsó fordulóját rendezték Pécsen május elején. A tornát 1 vereséggel és 1 győzelemmel zártuk egy szép vasárnapi délután. A mérkőzéseken mindenki játéklehetőséget kapott és élveztük az utolsó perceket a kenguru bajnokságból.


Több játékosunk jövőre már U12-es korosztályban fogja folytatni, nekik köszönjük a kitartó és lelkes munkájukat név szerint: Pápai Levente, Ruppert Dominik, Fenyvesi Merse, Nagy Marcell, Kovács Péter, Nyári Patrik, Téwald Patrik. A következő korcsoportban több edzés lesz és keményebb munka fog rájuk várni, de tudjuk, hogy már várják és a nyári pihenő után teljes gőzzel vetik majd bele magukat az augusztus közepén kezdődő alapozásba.
A Többiek viszont folytatják a kenguru korcsoportot és több játékos fog csatlakozni a gyermek (U12) csapatunkhoz is. Egész évben a legnagyobb létszámmal jelentünk meg ebben a korcsoportban az edzéseken. Öröm volt látni, ahogy minden edzés előtt, izgulva vártak minket az öltözőben és nagy lelkesedéssel, sok harccal futottak labdákért a terembe. Az összes játékos a maximumot próbálta kihozni magából a tréningeken. Több játékos is csatlakozott az év folyamán, akiket a közösség nagy szeretettel fogadott be. Rengeteg játékosunknak ez volt az első éve, ahol utaztak, mezeket öltöttek magukra és hivatalos mérkőzéseket játszottak. GRATULÁLUNK nekik! Hétről-hétre látszott a fejlődés a csapaton, ha ez így folytatódik, akkor biztos nagy sikerekhez fog vezetni az elkövetkező időszakokban.
Köszönjük Tamás Nóri önzetlen munkáját, reméljük jövőre is számíthatunk rá! Köszönjük a szülőknek a sportszerű szurkolásokat, és hogy mindig hozták gyerekeiket edzésekre. Bízunk benne jó szokásukat hosszú távon megtartják, mert Ők is kellenek a sikerhez!!!
Jó pihenést kívánunk mindenkinek a nyárra, augusztus közepén folytatjuk! Addig mindenki JÁTSZON kint az udvaron, medencében, fákon, játszótéren, focipályán, egyéb kinti helyeken.

HAJRÁ DOMBÓVÁR!