Nyuszi Kupa 1. forduló Szekszárd (2017.11.04.)

Széchenyi Malamut-Dombóvári Kosársuli KE 25-65 (6-18, 4+4-12+5, 2-18, 9-12)
Barna Zalán 3, Wéber Koppány 1, Tóth Kristóf 7, Herke Máté 2, Fenyvesi Merse 17, Márfi Ákos, Kapinya Péter 5, Kovács Péter 3, Halmai Zsombor 20, Csomor Péter 2, Téwald Patrik 3, Balogh Barna 2.

Dombóvári Kosársuli KE-Babits Lurkók 79-9 (21-0, 22+4-0+5, 16-0, 16-4)
Barna Zalán 14, Wéber Koppány 4, Tóth Kristóf 10, Herke Máté 3, Fenyvesi Merse 8, Márfi Ákos 2, Kapinya Péter 19, Kovács Péter 1, Halmai Zsombor 3, Csomor Péter 6, Téwald Patrik 4, Balogh Barna 5.

Az U11-es megyei bajnokság november első hétvégéjén kezdődött meg, Nyuszi Kupa néven. A 8 fordulóból álló torna a kicsiknek egy nagyon jó játéklehetőséget biztosító sorozat. Itt a 2009-es születésű játékosok is játszhatnak és ismerkedhetnek a kosárlabda sportággal.


Első mérkőzésünket a Széchenyi Malamut csapatával játszottuk, ahol ismét volt 3 új játékosunk (Barna Zalán, Herke Máté, Márfi Ákos), akik életük első hivatalos mérkőzésébe csöppentek bele. Mindenki izgult, de ahogy feldobták a labdát indult a lelkes, harcias játék. Futottunk előre és hátra, labdákat szereztünk szép ziccereket dobtunk. Lepattanókért is ugrottunk, sokat passzoltunk, igyekeztünk az edzéseken tanul és gyakorolt dolgokat megvalósítani a pályán. Mindenki tudott JÁTSZANI!
A következő mérkőzést kicsi csoki, gyümölcs evészet után egyből folytattuk. Itt a Babits Lurkók csapatával találkoztunk, akik most kezdték a kosárlabdát. Egy szimpatikus lelkes csapatot ismertünk meg, az utolsó percig hajtottak és kosarat akartak szerezni. Nagy öröm számomra, hogy a srácok tiszteletbe tartották az ellenfelet úgy is, hogy nagy volt a tudáskülönbség a két csapat között. Senki nem felejtette el, hogy MI is így kezdtük! Ezen a mérkőzésen mindenkinek sikerült kosarat szerezni, ami a kis lelkünknek nagyon számít.
Egy nagyon jó kis utazáson, tornán vettünk részt szombat délután. Köszönet a lelkes szülőknek, hogy ilyen sokan elkísértetek minket és sportszerűen szurkoltatok. Ez a jó példa a gyerekeiteknek!

 

HAJRÁ DOMBÓVÁR!