Nyuszi Kupa 3. forduló, (2017.12.17.) Szekszárd

Dombóvári Kosársuli KE-FKSE Karvalyocskák 39-42 (4-6, 9+5-12+7, 2-13, 19-4)
Barna Zalán 10, Wéber Koppány, Nagy Marcell 1, Fenyvesi Merse 4, Reith Ábel, Pápai Levente 1, Reith Ármin, Kovács Péter 3, Kapinya Péter 18, Csomor Péter, Nyári Patrik, Balogh Barna 2.

Széchenyi Malamut-Dombóvári Kosársuli KE 13-44 (6-9, 2+0-6+4, 2-7, 3-18)
Barna Zalán 13, Wéber Koppány 3, Nagy Marcell, Fenyvesi Merse 13, Reith Ábel, Pápai Levente 7, Reith Ármin, Kovács Péter, Kapinya Péter 6, Csomor Péter 2, Nyári Patrik, Balogh Barna 2.

 

Az év utolsó Nyuszi kupa fordulója is elérkezett számunkra. A „piszkos 12” utazott el az „őrnagy” vezetésével. Már odafelé érződött a hangulat, hogy mindenki a karácsonyra készül és várja az ajándékokat.
Első mérkőzésünk is így kezdődött, koncentráltság nélkül és csak próbáltunk játszani. Nem kértem tőlük semmi, csak hogy felszabadultan élvezzék a kosárlabda játékot. A 4. negyedre meg is találtuk a pályát és estek a kosarak. Ha még tovább tart a meccs pár percig, vagy elhozunk mindenkit, akkor nyertünk is volna, de nem ez volt a cél, ha nem, hogy mindenki JÁTSZON!A következő meccset nagyon élveztük és szép megoldások születtek. Egyenlőre még mindenki kosarat szeretne dobni és kevesebbet passzolni! Nem baj, majd az idő múltával ezt is meg fogjuk tanulni.Összességében nagyon örülünk, csapatunk 80%-nak élete első bajnoksága, amiben már 12 mérkőzést sikerült lejátszani. Egyenlőre a cél, minél több játék, az eredmény majd később következik a sok munka után.
Legyetek GYEREKEK a szünetben, sokat kártyázzatok, társasozzatok, labdázzatok, olvassatok, a családdal JÁTSZATOK!

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket és jó pihenést kívánunk!

Hajrá Dombóvár !