Nyuszi kupa 5. Forduló (2017.02.11.)

Dombóvári Kosársuli – PVSK Oroszlánok (73 – 67)
Fenyvesi M. (2), Halmai Zs. (1), Vincellér N. (12), Szőke H. (8), Nagy G. (10), Bálint Bence (2), Bálint Botond (4), Kovács B. (12), Bőzsöny F. (3), Trupp V. (15), Ördög P. (1), Gácsi Z. (3)

FKSE Karvalyocskák – Dombóvári Kosársuli (31 – 53)
Fenyvesi M. (5), Halmai Zs. (3), Vincellér N. (20), Szőke H. (-), Nagy G. (1), Bálint Bence (2), Bálint Botond (-), Kovács B. (10), Bőzsöny F. (5), Trupp V. (2), Ördög P. (1), Gácsi Z. (4)

A PVSK elleni mérkőzéssel kezdtük a napot. A mérkőzés nehezen indult be a részünkről. A második félidőben a pécsi edző megcserélte az ötöseit, ami nekünk kedvezett. Nagyon jó védekezzéssel, és rengeteg labdaszerzéssel sikerült utolérni az ellenfelet, illetve az utolsó negyedben sikerült megfordítanunk a mérkőzést is!A második meccsünket a FKSE Karvalyocskák ellen játszottuk. az előző mérkőzés sikerein felbuzdulva hatalmas tempóval kezdtük az összecsapást. A védekezés nagyon jól működött, ismét rengeteg labdát sikerült szerezni, aminek meg is lett az eredménye. A sok kimaradott dobás ellenére sikerült nagy fölénnyel győzedelmeskedni! Sajnálom, hogy Ancsa néni nem tudott ott lenni, hiszen ezek az eredmények az ő munkáját tükrözik, és dícsérik!

Hajrá Dombóvár!