Nyuszi Kupa 6. forduló, Szekszárd, 2017. 03. 12.

Paksi Harcosok--Dombóvári Kosársuli 91-48
Dombóvár
: Fenyvesi Merse (3), Bálint Botond (-), Pápai Levente (-),   Vincellér Nándor (5), Szőke Hédi (1), Nagy Áron (5),Ruppert Dominik(4), Kovács Benjamin (9), Hetesi Liliána (-), Bálint Bence (2), Trupp Virág (17), Gácsi Zalán (2),Gergely Hanna (-),  Nagy Lilla (-), Ördög Péter (-).

Dombóvári Kosársuli–DINÓK 34-85
Dombóvár: Fenyvesi Merse (4), Pápai Levente (-),   Vincellér Nándor (6), Szőke Hédi (6), Nagy Áron (2), Ruppert Dominik(-), Kovács Benjamin (4), Hetesi Liliána (-), Trupp Virág (9), Gácsi Zalán (2),Gergely Hanna (-),  Nagy Lilla (-), Ördög Péter (1).

Sokan (15 játékossal), mentünk Szekszárdra. Sajnos csapatunk nagy része még nem gyógyult meg, kettőjüknek el is kellett hagyni a tornacsarnokot magas láz miatt.  Ez a betegségáradat rányomta bélyegét a játékunkra. Fáradtan, indiszponáltan kezdtünk és úgy is folytattuk a játékot. Az első ötösünk még tartotta a sarat, voltak szép megmozdulásaink, olykor jó befutásaink, de rengeteg ziccert kihagytunk. Védekezésünk teljesen elmaradt, nem volt állóképességünk a védőlábmunkához, fejben sem mindig követtük a játékot. Második ötösünk szinte teljesen feladta, próbáltunk cserélni, de a cserék sem találták helyüket a pályán.
Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Trupp Virág, aki (ráadásul beteg is volt) egyáltalán nem volt megilletődve, vállalta az egy-egyeket, gyártotta a kosarakat és fogta a paksi csapat legképzettebb, legponterősebb játékosát. Fenyvesi Merse ésszel játszott, a labda felhozatalával okos befutásaival, a lepattanók szedésével járult hozzá csapata teljesítményéhez.  Vincellér Nándor, aki irányító révén rengeteg dolgozik és dolgozott most is a csapat leghasznosabb és leglelkesebb játékosának bizonyult. .Kovács Benjaminra sok feladat hárult, labdafelhozatal, irányítómunka, kosárra dobás. Időnként túl sok felelősség volt a vállán,  de köszönet neki is, hogy nem teljes gyógyult állapotban szintúgy vállalta a játékot.  Szőke Hédi a második meccsen ébredezett, sajnos sokat kihagyott sérülések, betegségek miatt. Ő benne, még ott lapul az igazi kosaras, remélhetőleg él is a helyzettel.
Tudjuk, hogy az A csoportban nagyon komoly erőkkel találtuk magunkat szemben,  tudjuk, hogy közülünk jó páran hiányoztak a mérkőzésekről, tudjuk, hogy minden más városban 5-12 csapatot is ki tudnak állítani az egyesületek. Tudjuk, hogy a mi csapatunk egy vegyes (fiú-lány) csapat, tudjuk, hogy még egy évig maradhatnak együtt, és utána újra kell építeni a teamet.
Van úgy, hogy olyanok vagyunk mint a fenevadak, rárontunk az ellenfélre, de van úgy is, hogy megijedünk az árnyékunktól is.  Összegezve, ha nyerünk, ha veszítünk, ezek mind mi vagyunk. Nem adjuk fel, játszunk tovább!!!
Hajrá Dombóvár!