Kenguru kupa 1. forduló

2022. október 22. szombat, Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont

Az idei év első kenguru bajnokságát a C csoportban kezdtük, ráadásul kistestvércsapatunkkal az U 10-es gyerekekkel. Jól ismertük egymást, hisz már játszottunk edzőmérkőzéseket, ráadásul a nyári edzőtáborban is együtt dolgoztunk.

Szeretnék gratulálni ennek a kis garnitúrának, akik aztán egy cseppet sem voltak megijedve, rendkívül harciasan, bátran és ügyesen játszottak. Ugyancsak dicséret illeti lelkes edzőjüket, aki igazán elkötelezett a sport, ezen belül a kosárlabda iránt!

Dombóvári Kosársuli KE U 11/B —-Dombóvári Kosársuli U 11/A 41-74 (7-24, 16-18, 4-20, 14-12)
Dombóvári Kosársuli KE U 11/A: Papp Ádám (10), Varsányi Ádám (11), Zsiga Zalán (9), Takács Bence (8), Balog Balázs (7), Márkus Bence (7), Bálind Botond (6), Gazdag-Soós Zétény (4), Kiszler Benedek (4), Kis Milán (2), Hencz Lénárd (2), Schäffer Márton (-), Kovács Bálint (2), Balaskó Tamás (-), Bedővári Ákos (2)

Dombóvári Kosársuli KE U 11/A –Kozármisleny SE/A 55-28 (12-5, 15-10, 12-6, 16-7)
Dombóvári Kosársuli KE U 11/A: Kiszler Benedek (16), Zsiga Zalán (8), Gazdag-Soós Zétény (7), Papp Ádám: (6), Varsányi Ádám (6), Balog Balázs (4), Bálind Botond (4), Hencz Lénárd (2), Takács Bence (2), Márkus Bence (-) Kis Milán (-), Schäffer Márton (-), Kovács Bálint (-), Balaskó Tamás (-), Bedővári Ákos (-),

Mivel a mérkőzéseken mindenki szeretne szerepelni, ezért a forduló napján 15-en kerültek pályára. Így lehetőséget kapott mindenki a játékra, a bizonyításra.

Számunkra a tétmeccs a 2. mérkőzés volt, ezért próbáltuk alkalmazni a tanultakat, az egész pályás letámadást, saját embereink időben való felvételét, a labda alapvonali bedobását, az elfutásokat, a helyezkedést, a betöréseket. Amire figyelnünk kell a helyes indulások, megállások, oldalak megfutása, befutásos játék és a ziccerek értékesítése.

Van bőven mit tanulnunk, de lelkesek vagyunk, küzdünk, akarunk, hajtunk. Van bennünk spiritusz és csapatként egységet képezünk. Három új játékosunk rengeteget lendített a csapat szerkezetén, főleg kis karmesterünk, aki céltudatosan irányítja a gárdát. Mindenki a legjobb tudása szerint odateszi magát, sérült játékosaink is a hétvégére felépülnek szerencsére, tehát mindenki játékra kész. Becsüljük bennetek srácok a hozzáállásotokat, a lelkesedéseteket, a kitartásotokat! Van bennetek jövő, legyenek céljaitok, álmaitok, szeressétek a kosárlabdát, tiszteljétek egymást!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!

smart