Kenguru Bajnokság 3. forduló Pécs, Megyeri u. 74/1

1. mérkőzés: Dombóvári KS/A—KASI Delfinek A 83:36 (26:7, 19:14, 26:6, 12:9)

Dombóvár: Roósz Balázs (28), Molnár Mátyás (14), Schott Benedek (14), Asztalos Ádám (13), Pintér-Kovács Balázs (9), Lakatos Noel (3), Glaub Szabolcs (1), Derventics Marcell (1), Varga István (-),

2. mérkőzés: NKA Pécs, Fiú/A—Dombóvári KS/A 61:82 (6:24, 20:18, 11:30, 24:10)

Dombóvár: Roósz Balázs (39), Molnár Mátyás (11), Schott Benedek (10), Varga István (7), Asztalos Ádám (7), Pintér-Kovács Balázs (6), Glaub Szabolcs (1), Derventics Marcell (1), Lakatos Noel (-)

Kissé csalódottan vártuk a buszt a Szent Orsolya Iskolaközpont előtt. Egy tétmeccs, és a 18 játékosból csak 9-re számíthattunk. A jelszó az volt, nem pontozódhatunk ki és természetesen az utolsó lehelletünkig küzdünk.

Kaposvárral már korábban találkoztunk hazai pályán,akkor vereséget szenvedtünk. Ma viszont egy ugyan kevés játékosból, de annál nagyobb elszántsággal rendelkező dombóvári csapat lépett a pályára. A feladat az volt, amit a héten gyakoroltunk, azt valósítsuk meg meccshelyzetben. Rendkívül keményen dolgoztunk kedden és csütörtökön. Tudtuk 120 %-kal kell edzenünk, hogy a hétvégén a 100 %-ot hozzuk. Azt hiszem sikerült.

A 2. meccsnek úgy mentünk neki, biztos nem csúszunk már vissza a C csoportba, tehát ez egy örömjáték a számunkra. Aztán elindult a dombóvári gőzös. Nem volt lehetetlen, 1000-rel robogtunk, és végighajtottuk a meccset. Cserénk az első négyesben ugyan nem volt, de tudtuk, hajtanunk kell, -és csak a józan ész határain belül. Meg tudtuk oldani a bedobásokat, fel tudtuk hozni a labdát, indítottunk, passzoltunk, értékesítettük a kosarakat és keményen védekeztünk egész pályás letámadással. Az első három negyedik nem is volt probléma. Aztán az ellenfél edzőjének állandó reklamálása erősen befolyásolta a végjátékot. A mieink kissé megszeppenve, értetlenül álltak a helyzet előtt, de küzdöttek. A csapatért! A csapattársakért! Irgalmatlanul kemény meccs volt. Főleg morálisan!

A mérkőzésnek nagyon sok kis dombóvári sztárja volt. Rengeteget tanultunk és emberfelettit küzdöttünk!

Bravó srácok! Köszönjük nektek a mai napot!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!