Kenguru 5. forduló: 2023. 02. 05. Kozármisleny

Dombóvári Kosársuli U 11/A—Kozármisleny 44:53 (9:18, 16:13, 7:14, 12:8)
Varsányi Ádám (14), Hencz Lénárd (8), Gazdag-Soós Zétény (8), Kiszler Benedek (4), Balaskó Tamás (3), Márkus Bence (3), Zsiga Zalán (3), Bedővári Ákos (1), Kis Milán (-), Takács Bence (-), Lukács Zénó (-), Kovács Bálint (-)

Gyakorlós Törpék—Dombóvári Kosársuli U 11/A 34:61 ((4:13, 12:17, 7:11, 11:20)
Varsányi Ádám (23), Zsiga Zalán (12), Kiszler Benedek (11), Gazdag-Soós Zétény (4), Balaskó Tamás (2), Márkus Bence (3), Bedővári Ákos (1), Kis Milán (2), Takács Bence (1), Lukács Zénó (-), Kovács Bálint (2), Hencz Lénárd (-),

A hétvégére 3 meghatározó játékosunk lebetegedett, így újra kellett gondolni a csapat összeállítását. Köszönet azoknak a srácoknak, akik utolsó pillanatban vállalták és beugrottak helyettük.
Már a bemelegítés sem jól kezdődött. Focitorna volt a sportcsarnokban, így egy miniterem fél pályáján nagy palánkra kezdtük a bemelegítést. Aztán 10 perces csúszással, de azonnal kezdődött az első mérkőzés. Kicsit olyan érzésem volt, hogy nélkülünk. Mintha az öltözőben ragadtunk volna a szőlőcukor kínálása mellett.
Gyengén erőtlenül, akaraterő hiányában játszottunk. Mintha nem is mi lennénk. 2 héten át full létszámmal nyomtuk az edzéseket, pörgősen, hihetetlen gyorsasággal és ügyességgel,- a meccs napján pedig teljes megsemmisülés. Második négyesünk igyekezett korrigálni a helyzetet, sikerült is mindkét negyedét hoznia, de sajnos az első negyedek hátrányát nem tudtuk ledolgozni. Sajnáljuk, hogy nem az igazi énünket tudtuk megmutatni, a mislenyi pályán csapatként valahogy nem tudunk jól játszani. Voltak, azonban kiemelkedően jó játékosok, akiknek az akaratereje, küzdeni tudása nem csak a pontokban, hanem a játék képében is megmutatkozott.
A második meccsre a Törpék 8 fővel érkeztek, hamar el is fáradtak, mi pedig igyekeztünk egyre magabiztosabban, önfeledtebben, lazán játszani. Varsányi Ádám, Gazdag-Soós Zétény, Kiszler Benedek mindkét mérkőzésen szenzációsat alakított. Zsiga Zalán képes nagyon jó játékra, de az ellenkezőjére is van példa. Hencz Lénárd a leggyorsabban fejlődő játékos. aki atlétikus alkatának megfelelően minden alkalommal a maximumot hozza ki magából. Védő lábmunkája kiemelkedő. Vannak, akiknek nagyobb magabiztosságra, harciasabb kiállásra, több akaraterőre van szükségük. Reméljük hamarosan kamatozódik a befektetett energia! Nincs megállás, megyünk tovább!

kép.png

kép.png