Kenguru bajnokság 6.forduló

Dombóvár, Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont, 2023. 03. 04.

KASI/B-Dombóvári Kosársuli KE. U 11/A 37-68 (2-18, 11-28, 8-7, 16-15)
Zsiga Zalán (13), Hencz Lénárd (12), Kiszler Benedek (9), Kovács Bálint (8), Gazdag-Soós Zétény (8), Varsányi Ádám (4), Papp Ádám (4), Lukács Zénó (3), Schäffer Márton (2), Balaskó Tamás (2), Bedővári Ákos (2), Kis Milán (1)

Dombóvári Kosársuli KE. U 11/A-GyKSE Szekszárd/A 23—67 ( 4-13, 4-23, +7–+3, 3-8,. 5-20)
Zsiga Zalán (5), Varsányi Ádám (5), Papp Ádám (3), Hencz Lénárd (2), Kiszler Benedek (2), Kovács Bálint (2), Gazdag-Soós Zétény (2), Lukács Zénó (3), Schäffer Márton (-), Balaskó Tamás (-), Bedővári Ákos (1), Kis Milán (-)

Az első találkozó két negyede egy álomjátékot hozott. Nem az eredmény miatt, hanem a játékképet tekintve. Olyan érzése volt az embernek, ezért érdemes volt ennyit dolgozni. Mindenki a maximumot hozta ki magából. Jók voltak a bedobások, a passzok, a gyors támadások, a jó lábmunka a védekezésnél. Aztán a második félidőben a kaposvári srácok megváltoztatták a játék menetét. A majd 40 pontos előny kezdett lefelé olvadni. Mintha nálunk a félidó után véget ért volna a mérkőzés. Rengeteget cseréltünk, mindenki kapott játéklehetőséget és mindenki szerzett pontokat is. Összességében hatalmas dicséret a csapat minden tagjának!

A második derbi félszegényen indult, és végig ez is tükröződött az egész csapatunkon. Egy olyan Szekszárddal játszottunk, akik az A csoportból csúsztak le, mivel csak 6 játékossal tudtak korábban kiállni. Annak ellenére, hogy akkor 30 ponttal nyertek, a kevés csapattag miatt kerültek a C csoportba. Ők egy erősebb, gyorsabb, lendületesebb játékot produkáló együttes. Mi kissé megilletődve szemléltük a játékukat. Bennünk ennél több van, de ez most nem került napvilágra.

5 beteg játékosunk nem tudott részt venni az e heti edzéseinken, sem a hétvégi fordulón. Főleg a második meccsen hiányoztak a magas centereink. Reméljük minél előbb meggyógyulnak!

Mi pedig megyünk tovább, dolgozunk, edzünk és szeretjük a kosárlabdát!