Kenguru 6. forduló, A csoport: 2022.03.05 szombat, PVSK csarnok

PVSK Nemzeti Akadémia—Dombóvári KS/A 85-45 ((24:18, 29:9. 16:9, 16:9)
Roósz Balázs (11), Schott Benedek (9), Asztalos Ádám (6), Pintér_Kovács Balázs (5). Eljaber Omar Raid Hassan (4). Kis-Márton Vidor Bátor (3), Takács Benett (3), Kmetyó Marcell (2), Klemen Zsombor (1), Varga István (1),

Dombóvári KS/A —Szekszárd GyKSE/A 60-67 (21:19, 13:11, 16:19 10:18)
Roósz Balázs (30),Schott Benedek (3), Asztalos Ádám (12),Pintér_Kovács Balázs (4). Eljaber Omar Raid Hassan (3). Kis-Márton Vidor Bátor (5), Takács Benett (1), Kmetyó Marcell (-), Klemen Zsombor (-), Varga István (2),
2022. 03.05. szombat

Nagyon nehezen állt össze a csapat a hétvégi mérkőzésekre, volt aki betegséggel, volt aki sérüléssel küzdött, volt akinek családi programja volt. Utolsó pillanatban még intéztük az új játékosunk, Klemen Zsombi igazolását.
Az első meccset a fáradtság és az enyhe kimerültség jellemezte.
Mint kiderült, 3 olyan játékosunk is volt a pályán, akik betegen végigküzdötték a fordulót,fontosnak tartva csapatuk sorsát.
Most utólag visszagondolva a történtekre és végignézve az eredményeket, rendkívül szoros meccset játszottunk a szekszárdi csapattal, aki a forduló győztese lett. Szinte végig a kezünkben volt a meccs, ami végül is kicsúszott a markunkból. Egy kicsit nagyobb önfegyelemmel megnyerhettük volna!
3 negyeden keresztül végig uraltuk a pályát! Nem volt szerencsénk, szinte minden rádobott labda kipattant a kosárból! Hősiesen helytálltunk! Főleg, ha arra gondolunk, mennyire akartuk ezt a meccset! Roósz Bazsi rendszeresen erős próbatételnek van kitéve, hiszen minden csapat őt akarja hatástalanítani. Hatalmas szívvel és akarattal játszotta végig most is az összes negyedet! Sérülése után neki ajánlottuk fel a meccs befejezését, ami sajnos nem úgy alakult!

De voltak újra hőseink, akik bizonyítottak! Voltunk fent és voltunk lent! Harcoltunk, küzdöttünk, de most erre futotta!

„Türelem és kitartás a sikerhez vezető út! „

Rajta vagyunk!

Jó lenne, ha betegségek nem tizedelnék a játékosainkat és végre sikerülne teljes csapattal kiállnunk!
Dolgozunk tovább és próbáljuk bizonyítani, hogy kis egyesületek is hatalmas dolgokra képesek!

HAJRÁ FIÚK!