Kenguru bajnokság, 7.forduló, Dombóvár, Szent Orsolya Bencés Iskola, 2023. április 1.

Nehéz szavakat találni a mai két mérkőzés után! Na és a múlt heti bajnokság után!
Mintha „ pálfordulás „ történt volna, szerencsére pozitív értelemben!
Ebben a csapatban nagyon sok van! Hol kijön, hol nem! Ma fergetegeset küzdött mindenki! Mintha az életük múlott volna azon, hogy jól játszanak!
Az első meccs, a saját kistestvércsapatunkkal, immár harmadszor, számunkra nem kellemes. Mert látjuk ezeket a lelkes, harcos pici, tehetséges gyerekeket, akik annyi lelkesedéssel és akkorát küzdenek az egy évvel idősebb társaik ellen. (Tudjuk milyen ez, mert múlt héten mi meg az U 12-ben éltük át ugyanezt). Szeretnénk gratulálni nektek, mert nagyon ügyesek, technikásak vagytok és bátran játszatok! Gratulálok Kardos Attila edző munkájához,- ő egy nagy varázsló!

Dombóvár Kosársuli U 11 B—-Dombóvári Kosársuli U 11 A 35:89 (5:28, 19:17, 6:24, 6:20)
Varsányi Ádám (16), Kiszler Beni (14), Bálind Boti (10), Márkus Bence (9), Gazdag-Soós Zéti (8), Zsiga Zalán (8), Takács Bence (8), Kovács Bálint (6), Lukács Zénó (5), Paoo Ádám (4), Hencz Lénárd (1), Balaskó Tomi (-),

A második meccs volt, amire igazán koncentráltunk!
A kozármislenyiekkel is kétszer találkoztunk az idei szezonban, egyszer nyertünk itthon 7 ponttal, majd kikaptunk náluk 9 ponttal, most pedig igazán jól akartunk játszani!
Rengeteg munka van ebben a teamben, de most jött ki igazán az a csapatmunka, az a tűz, az a lelkesedés, az az akarat, amit beleinvesztáltunk. Csodálatos volt, amit ma alkottatok, srácok! Játszottatok , ahogy kell, ahogy tudtok! Együtt lélegzett és együtt lüktetett mindenki! Hihetetlen küzdeni tudás, maximális erőbedobás jellemezte az összes gyerek játékát! Gyors, pontos játék, jó bedobások, gyorsan felhozott labda, biztos passzok, jó indulások, bedobott ziccerek és jó védekezés, olyan jó, ami eddig még soha nem volt!

Dombóvári Kosársuli U 11 A —–Kozármisleny Se 71:47 (15:21, 21:18, 16:14, 19:14)
Bálind Boti (11), Papp Ádám (9), Kiszler Beni (9), Hencz Lénárd (8), Varsányi Ádám (8), Zsiga Zalán (7), Márkus Bence (6), Kovács Bálint (5), Takács Bence (4), Gazdag-Soós Zéti (3), Balaskó Tomi (1), Lukács Zénó (-),

Büszkék vagyunk rátok, így még soha nem játszottatok! Még soha ennyire nem akartatok bizonyítani! Köszönjük a mai napot! Nagy élményben volt mindannyiunknak része!
Köszönet az U 11 B-s csapatnak is, hogy itt maradtatok szurkolni! Játékosok, szülők, rengeteget tettetek a mai nap sikeréhez!
Kívánok további sok szép örömet mindkét csapatnak! Legyetek a jövőben, a kosárlabdapályán és az életben is ilyen kitartóak, szeressétek és tiszteljétek a kosárlabdát, a saját közösségeteket, leljétek sokáig örömötöket ebben a játékban, mert szuperek vagytok! És mert megérdemlitek!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!