KENGURU U 11-es mérkőzés 7. forduló 2021. 04. 28. szerda : Pécs, Rátgéber Akadémia

1.mérkőzés:
Dombóvári Kosársuli U 11 A—Atomerőmű-KSC Szekszárd 51—66 (12:16, 13:17, 14:13, 12:20)
Vértes Botond (19), Babulják Balázs (10), Vörös Viktor (5), Péter Kusán (4), Tőzsér Levente (4), Horváth Gergő (4), Apáti Noel (2), Darázsdi Ákos (2), Kiss Kolos Boldizsár (1), Balogh Kornél (-), Orsós Barnabás (-), Somogyvári Zoltán (-)

2. mérkőzés:
NKA Pécs leány—Dombóvári Kosársuli U 11 A 43:35
Vértes Botond (7), Babulják Balázs (6), Vörös Viktor (2), Péter Kusán (4), Tőzsér Levente (8), Horváth Gergő (7), Apáti Noel (-), Darázsdi Ákos (-), Kiss Kolos Boldizsár (-), Orsós Barnabás (1), Somogyvári Zoltán (-) Amma Botond (-),

Lehet, hogy nem kellett volna bevállalnunk ezt a fordulót! Gyakorlatilag 5 nap alatt játszottunk 4 meccset, előtte meg 2 és fél hónapig semmit . Oly mértékben jött ki a fáradtság a csapaton, hogy estünk-keltünk, a földön feküdtünk, nem bírtunk felállni és a technikai hibák tömkelegét követtük el. Indulási, labdavezetési, megállási hibák, pontatlan átadások, 100 kimaradt ziccer, néha azt sem tudtuk merre támadunk. Szóval nem voltunk fókuszálni!
A két mérkőzés ugyanazon arcát mutatta. Ahogy elkezdtük az első összecsapást, ugyanúgy folytattuk a másodikat. Hoztuk a szeptemberi formánkat. Sem állóképesség, sem tartás nem volt a csapatban. Védekezés meg egyáltalán nem.
Azonban kiemelkedő teljesítményt nyújtott Vértes Botond, aki húzta-vitte, alázattal szolgálta ki a csapatát, irányított, buzdított és nem utolsó sorban értékesítette a kosarakat. Minden alkalommal felülkerekedik önmagán és egyre szenzációsabb játékot produkál. A csapat nagy szíve, (és szája) továbbra is Horváth Gergő, aki számára nincs lehetetlen, minden labdát megment, minden átadásba beleér, töretlen lelkesedéssel rohan előre, passzol és küzd a pályán. Babulják Balázs rengeteg lehetőséget kapott a szekszárdi lányok ellen, értékesítette is a pontokat, a második meccsen azonban a „szorgos” játékvezetők kifújták. Tőzsér Levi a 2. mérkőzésen döbbent rá, hogy neki kell átvennie az irányítást, mert 4-ese most padlót fogott. Ha egy kicsit nagyobb önbizalma lenne, sokkal magabiztosabb játékot produkálna!
Voltak akik úgy játszottak, mintha megmászták volna a Mount Everestet oxigénpalack nélkül, voltak, akik elméláztak és voltak, akiket nem különösen érdekelt, hogy küzdelem folyik a pályán.
Ez a forduló egy lehetőség volt arra, hogy a két szuper játékosunk nélkül, valamint egyik „centerünk” sérülése miatt hogy tudunk helytállni és bizonyítani.
Sajnálom mindkét meccset, nem azért, mert elveszítettük, (újra 2 leánycsapat ellen), hanem mert rengeteget dolgoztunk, rengeteg energiát fektettünk bele, és sokkal-sokkal több van bennünk!
Az utolsó fordulón remélem teljes létszámmal tudunk kiállni és ugyancsak méltó módunk zárjuk le a ezt a bajnokságot is!
Addig is dolgozunk tovább, igyekszünk állóképességet szerezni és igyekszünk bizonyítani!
HAJRÁ DOMBÓVÁR!