Kenguru bajnokság, 8. forduló, Szekszárd, 2023. 04. 23.

Kozármisleny SE/ A—- Dombóvári Kosársuli U 11/A 44:51 (11:11, 12:18, 11:16, 10:6)
Varsányi Ádám (18), Kovács Bálint (7), Bálind Botond (6), Zsiga Zalán (6), Papp Ádám (5), Kiszler Beni (5), Hencz Lénárd (2),Kis Milán (1), Takács Bence (1), Gazdag-Soós Zétény (-),

Dombóvári Kosársuli u 11/A—GYKSE Szekszárd/A 28:62 (3:16, 14:18, 6:12, 6:16)
Papp Ádám (6), Kiszler Beni (6), Varsányi Ádám (4), Hencz Lénárd =4), Gazdag_soós Zétény (3), Zsiga Zalán (1), Kovács Bálint (1), Bálind Botoi (1), Bedővári Ákos (1), Márkus Bence 81), Schäffer Márton (-), Lukács Zénó (-),

Befejeződött U 11/A csapatunk számára az idei bajnokság. Két korosztályban is szerepeltünk, a Kenguru U 11-es és a Gyermek U 12-es bajnokságban.
Összesen 32 meccset játszottunk ebben az évadban, a legtöbbet az összes dombóvári csapat közül. A statisztikánk felemás éppen a két bajnokság különböző szabályai és az egy évvel idősebb korosztály technikai és erőnléti fölénye miatt. De nem is az volt a lényeg, hogy minden alkalommal nyerjünk, hanem, hogy próbáljuk a legtöbbet kihozni magunkból és igyekezzünk jól játszani!
Azt gondolom, a Kozármisleny csapatával való nagy derbi bizonyította akaraterőnket, küzdeni tudásunkat, az igazi csapatszellemet, a kosárlabda játékban való hitünket. Háromszor találkoztunk velük, kétszer kikaptunk, egyszer nyertünk és most a célegyenesben újra sikerült győznünk. Nagy meccs volt, nagyszerű játék! Gratulálok Varsányi Ádám 18 dobott pontjához, Bálind Boti magabiztos centerjátékához, az irányítók, Papp Ádi, Kiszler Beni önfeláldozó labdaszerzéseihez, mentett vetődéseihez és minden játékosnak, aki hozzájárult a csapat sikeréhez!
A Szekszárd ellen mindenki játszott, nem volt teher sekin, nem is néztük a jegyzőkönyvet, csak igyekeztünk tisztes módon egy erősebb csapat ellen helytállni.

Szeretnék köszönetet mondani az összes játékosnak, aki rendíthetetlenül jött az edzésekre, akik formálták, építették, segítették csapatunkat! Jó volt az idei szezon, nagyszerű volt látni, hogyan alakultok, váltok céltudatossá, mennyire összetartatok, segítitek egymást!
Köszönet a szülőknek, akik rendszeresen eljöttek szurkolni, buzdították gyermekeiket, utat engedtek, hogy a srácok rendszeresen eljárjanak edzésekre, meccsekre, akár felrúgva ezzel a hétvégi programokat is! Ez a sporthoz való segítő hozzáállás mai világban egyre ritkább és egyre értékesebb!

Hajrá Dombóvár!