KENGURU BAJNOKSÁG U11 – 8. FORDULÓ
DÉL-NYUGATI FIÚ ÉS VEGYES RÉGIÓS JAMBOREE – Dienes Valéria Általános Iskola (7100 Szekszárd, Szent-Györgyi A. u. 6.)
2022.04.23.szombat

Dombóvári KS/ A—Dunaújvárosi Sárkányok/A 55:65 (13:20, 11+6:12+7, 12:9, 13:17)
Roósz Balázs (17), Asztalos Ádám (10), Molnár Mátyás (11), Kis-Márton Vidor Bátor (5), Schott Benedek (4), Takács Benett (4), Kovács Bálint (2), Glaub Szabolcs (-), Klemen Zsombor (1), Fekete Ádám (-), Kmetyó Marcell (-), Varga István (1),

Atomerőmű SE-Paksi Harcosok—Dombóvári KS/A 77:56 (22:14, 19+5:7+5, 17:13, 14:17)
Roósz Balázs (23), Asztalos Ádám (13), Molnár Mátyás (7), Kis-Márton Vidor Bátor (5), Schott Benedek (2), Takács Benett (1), Kovács Bálint (2), Glaub Szabolcs (1), Klemen Zsombor (1), Fekete Ádám (1), Kmetyó Marcell (-), Varga István (-),

Nagy várakozással és egész szünetben folyó munkával készültünk a hétvégi záró fordulóra. Volt aki ezért nem utazott el a szüleivel külföldre pihenni, volt aki lemondta a tavaszi szünetben adódó programját azért, hogy a csapatát segítse.
Az indulás előtt kiderült, hárman lebetegedtek, illetve az iskolában balesetet szenvedtek. A mérkőzés sem kezdődött jól, annak ellenére, hogy mi dobtuk az első kosarat. Meghatározó centerünk szintén lesérült, így a padról nézhette végig mindkét mérkőzést. Ahogy a szekszárdiak is megállapították, ez nem a mi napunk volt, ennél sokkal jobbak vagyunk! Nem sikerült semmi, pedig küzdöttünk! Mindkét meccsen egy negyedet tudtunk nyerni, de egyébként az ellenfeleink uralták a pályát. Felemás érzés van bennünk! Örültünk, hogy bejutottunk a Jamboree-ra, ez ugyanis nem adódik meg mindenkinek. Ugyanakkor szomorúak voltunk, mert sokkal többre lennénk képesek! Rengeteget fejlődtünk, de sokszor fizikai vagy pszichés dolgokon megy el a meccs. Most nem voltunk ott sem fejben, sem lábban!

Vannak kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosaink, akik meccsről meccsre hozzák az eredményeket! De mivel ez egy csapat, örülünk, ha ki tudunk állni, nem vagyunk betegek, sem sérültek! Mindenki egy egyéniség, de ugyanakkor a csapat így kerek és egész. Egymás nélkül ez nem működik! De tudunk kommunikálni egymással, nem a mobiltelefont nyomkodjuk,tudunk örülni egymás kosarainak, biztatjuk egymást, olykor saját magunkat is! Hiszek benne, ez a csapat még sok mindenre lesz képes!

Megnyugvásként felemelő érzés volt átvenni a csodás aranycsillagos érmeket. Nagyszerű volt a szekszárdi szervezés, támogató volt mindenki a jegyzőkönyvasztalnál és maximálisan segítőkészek voltak a szekszárdi edzők!

Köszönjük Molnár Matyi szüleinek a vendéglátást! Jól esett!

Utolsó fordulónk az U 12-vel jövő szombaton lesz hazai pályán!