U12 Gyermek bajnokság 2. forduló Pécs

KA Pécs Fiú „A”-Dombóvári Kosársuli KE 93-29 (21-11, 24+6-5+3, 16-10, 26-0)
Vinczellér Nándor -, Lép Adrián 11/3, Barna Lili -, Berta Boldizsár 1, Fehérvári Csegő 4, Kovács Benjamin 1, Kántor Máté -, Óliás Gergő -, Győri Márk 1, Kardos Máté 4, Farkas Ádám 2, Roósz Roland 5.

Dombóvári Kosársuli KE-PVSK Panthers „A” 21-85 (3-27, 6+4-16+6, 1-24, 7-12)
Vinczellér Nándor 6, Lép Adrián 4, Barna Lili 1, Berta Boldizsár 4, Fehérvári Csegő 3, Kovács Benjamin -, Kántor Máté -, Óliás Gergő 2, Győri Márk -, Kardos Máté -, Farkas Ádám 1, Roósz Roland -.

Következő fordulónkat is Pécsen játszottuk az „A” csoportban. Nagyon sok munka előzte meg a várt hétvégét, több edzőmérkőzéssel és az őszi szünetben folyamatos edzésekkel készültünk.
Első mérkőzést a Rátgéber Akadémia ellen kezdtük, a célunk, hogy a tanultakat próbáljuk a pályán megvalósítani. Tudtuk, hogy egy agresszív letámadás ellen kell a labdafelhozatalt végrehajtani, ami több kevesebb sikerrel meg is valósult. Sokkal erősebb ellenfél ellen kellett a kosárlabda technikai elemeit alkalmazni. Látszott a játékon, hogy igyekeztek a srácok magukból ezt kihozni. Ami nem látszott az az AKARÁS és a SZÍV hiánya volt! Második mérkőzésünket ott folytattuk, ahol abba hagytuk. Sok szép dolgot meg csináltunk, próbáltuk ismét kihozni a tanultakat. Voltak szép lepattanóink, kiszabadításaink, gyors támadásaink,kosárra töréseink.
Elkezdtünk egy folyamatot, amit szépen lassan felépítünk! Nem kell csüggedni, megyünk tovább az úton és rengeteg munkával lehet fejlődni! Ezt csak AKARNI kell! Minden adott hozzá, gyerek, szülő, edző, ja és labda! Ha álmodban is felébresztenek, KELL AZ A LABDA gondolattal ébredj!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!