U12 Gyermek Alapszakasz 1. forduló (Kozármisleny) 2018.10.07.

Kozármisleny SE/B-Dombóvári Kosársuli KE 32-59 (4-20, 14-19, 6-16, 8-4)
Balogh Barna 2, Ács Dominik 4, Wéber Koppány 7, Pápai Levente 6, Nagy Marcell 2, Ruppert Dominik 7, Kapinya Péter 4, Halmai Zsombor 3, Csomor Péter 14, Kovács Péter, Fenyvesi Merse 8, Téwald Patrik 7, Tóth Kristóf.

Dombóvári Kosársuli KE-Komló Sport 38-36 (8-12, 11-8, 7-13, 12-3)
Balogh Barna 2, Ács Dominik, Wéber Koppány, Pápai Levente, Nagy Marcell 1, Ruppert Dominik 12, Kapinya Péter 8, Halmai Zsombor 3, Csomor Péter 3, Kovács Péter, Fenyvesi Merse 7, Téwald Patrik 2, Tóth Kristóf.

U12-es csapatunknak a hétvégén kezdődött meg a bajnokság egy szimpatikus egyesület szervezésében, Kozármislenyben. Nagyon vártuk már, hogy feldobják a labdát és végre játszhassunk élesben is. Egy hosszú felkészülési időszakon vagyunk túl, amit becsülettel végig dolgoztunk.
Első mérkőzésünket a házigazda „B” csapatával kezdtük. Nagyon jó ritmusba álltunk bele a meccsbe és nagy akarással. Látszott, hogy már hiányoztak a kiélezett helyzetek, de ami még fontosabb volt, hogy kellett a labda! Mindenki küzdött, vetődött és csapatként játszottunk. Meghatározó játékosaink is nagyon szépen kiszolgálták a többieket és önzetlen átadásokkal segítették ponthoz a csapatot.


Második mérkőzésünket Komló együttesével játszottuk, akik magasságban és súlyban előrébb voltak nálunk. Nagyon ügyes kis csapattal találkoztunk, akik végig küzdötték az egész mérkőzést. Mi rajtunk kicsit látszott a fáradság, ami az akciók befejezésénél mutatkoztak meg rengeteg ziccert hibáztunk el. Így egy nehéz és izgalmas mérkőzés alakult ki, ami csak a végjátékban dőlt el.
Nagyon jó volt nézni mind a két csapatot, sportszerű viselkedés a csapatoknál, sőt volt, hogy a túloldali edző kolléga is átjött pacsizni a játékosunkkal, meg köszönni, hogy visszaadtuk a labdát egy téves ítéletnél egál helyzetben is. A szülőket is dicséret illeti mind a két oldalról, mert csak a szurkolással voltak elfoglalva és a végén tapssal jutalmazták csapataikat eredménytől függetlenül!
Összegezve egy remek hétvégén vagyunk túl, ilyen hétvégét szeretnénk mindig hisz ez visz előre minket és a kosárlabdát is!


Hajrá Dombóvár!!!