Dombóvári Kosársuli KE-Atomerőmű KSC Szekszárd 60-74 (17-17, 10-14, 6-20, 27-23)
Wéber Koppány 3, Ács Dominik 2, Tóth Kristóf, Fenyvesi Merse 11, Nagy Marcell, Rupper Dominik 19, Pápai Levente, Halmai Zsombor 9, Csomor Péter, Nyári Patrik, Téwald Patrik 13, Kapinya Péter 4.

KASI „B”-Dombóvári Kosársuli KE 85-49 (17-1, 29-19, 17-15, 22-14)
Wéber Koppány 1, Ács Dominik 3, Tóth Kristóf 2, Fenyvesi Merse 9, Nagy Marcell, Rupper Dominik 11, Pápai Levente, Halmai Zsombor 3, Csomor Péter 2, Nyári Patrik 1, Téwald Patrik 11, Kapinya Péter 6.

Gyermek bajnokság 2. fordulóját Kaposváron rendezték meg november 17-én. A „C” csoportba folytattuk a küzdelmeket a szekszárdi, illetve kaposvári csapatok ellen. Sajnos Balogh Barna nem tudott a csapattal tartani betegség miatt és Kovács Péter iskolai elfoglaltság kötötte le.
Szekszárd csapata ellene kezdtük a tornát, és sikerült egy jó félidőt játszanunk, ahol a két csapat fej-fej mellett haladt. Sokkal jobb százalékkal értékesítettük a ziccereinket, mint az eddigi fordulóban. Szünet után jött egy rövidzárlat és itt kiengedtük a kezünkből a mérkőzést, ahogy a végére kiderült. Egyre többen mutatják meg önbizalmukat a pályán, ami egy pozitív visszajelzést ad a csapatnak.
Második mérkőzést 15 perc pihenő után folytattuk, ahol érthetetlen módon leblokkoltunk. Nem sikerültek a befejezéseink sem és így az ellenfél hamar ellépett tőlünk. A következő ötös viszont már kezdett felébredni és ezt követően gyarapodott a pontjaink száma is. A fordulást követően viszont magunkra találtunk és egy jó negyedet tudhattunk magunk mögött. A Záró periódusban is voltak még szép dolgaink, amiből tudunk tovább építkezni.
Úgy érzem, hogy ennél még mindig tudunk többet, de az előző fordulóhoz képest nagyot léptünk előre, mint csapatként és egyénileg is.! Megyünk tovább, hosszútávon gondolkodunk és mindenből próbálunk tanulni.