Kozármisleny SE-Dombóvári Kosársuli KE 58-48 (15-13, 14+7-8+6, 13-7, 9-19)
Fenyvesi Merse 2, Halmai Zsombor -, Pápai Levente -, Trupp Virág 3, Vinczellér Nándor 9, Nagy Gábor Áron 5, Ruppert Dominik 5, Bálint Botond 2, Kovács Benjamin 3, Bőzsöny Eperke 6, Óliás Gergő 9, Gácsi Zalán 4.

Dombóvári Kosársuli KE-GYKSE Szekszárd 67-53 (18-9, 17+3-3+6, 14-19, 15-16)
Fenyvesi Merse 7, Halmai Zsombor 7, Pápai Levente -, Trupp Virág 9, Vinczellér Nándor 9, Nagy Gábor Áron 8, Ruppert Dominik 1, Bálint Botond 8, Kovács Benjamin 4, Bőzsöny Eperke 3, Óliás Gergő 7, Gácsi Zalán 4.

Kozármislenybe utaztunk a hétvégén a gyermek csapattal. Megelőzte a tornát egy jó felkészülési időszak. Őszi szünetet kihasználva szerda kivételével minden nap edzettünk, majd együtt mentünk ebédelni. A csapaton látszott, hogy ez sokat számít nekik.
Első mérkőzésünket a házigazdákkal kezdtük, ahol látszott a koncentráltság és az akarás! 1. negyed végén kettő pontos hátrányba következhetett az újabb ötös. a félidőre nőtt a különbség, de nem csüggedtünk, mentünk tovább a megkezdett úton. A második játékrészben nagyon sok szép megoldást láthattunk emberfölényes helyzetben. Ezeket jó százalékkal használtuk ki, ami önbizalmat adott nekünk. Kezdtünk felzárkózni, de nem értük utol az ellenfelet. Látszott a fejlődés a csapaton, kimondottan a védekezés terén.
Második mérkőzést a szekszárdi csapattal játszottuk egy meccs pihenő után. Ott folytattuk, ahol abba hagytuk pár játékos kivételével, akiknél hamar sikerült rendet rakni a fejekben. Első félidőben eldöntöttük a mérkőzés eredményét. De sajnos elhittük, hogy ez simán meg van vagy elfáradtunk (buszon hazafelé nem látszott 😊) és egy mély gödörbe estünk. Mind a két következő negyedet szám szerint is elvesztettük. Elfogyott az odafigyelés, amin javítani kell a későbbiekben. Probléma nincsen, ezt is meg kell tanulnunk, hiszen most ismerkedünk ezzel a játékkal.
A két mérkőzés folyamán a dobott pontok szépen eloszlottak, csapatként játszottunk, de ami ennél is fontosabb, hogy a védekezésünk nagyon sokat javult! Megyünk tovább, várjuk a 3. fordulót, hogy ismét fejlődhessünk!
HAJRÁ DOMBÓVÁR!