U12 gyermek bajnokság alapszakasz 3. forduló, Dombóvár (2018.12.08.)

Dombóvári Kosársuli KE-Komló Sport 80-51 (17-12, 25-5, 21-18, 17-16)
Wéber Koppány 4, Fenyvesi Merse 10, Ács Dominik 3, Tóth Kristóf 2, Ruppert Dominik 8, Pápai Levente 6, Halmai Zsombor 11/3, Csomor Péter 10, Balogh Barna 12, Kapinya Péter 6, Téwald Patrik 3, Kovács Péter 5, Nagy Marcell, Nyári Patrik.

PVSK Nemzeti Akadémia „B”-Dombóvári Kosársuli KE 46-76 (7-13, 6-24, 25-20, 8-19)
Wéber Koppány 2, Fenyvesi Merse 16, Ács Dominik, Tóth Kristóf 2, Ruppert Dominik 16, Pápai Levente 2, Halmai Zsombor 8, Csomor Péter 11, Balogh Barna 8, Kapinya Péter 5, Téwald Patrik 5, Kovács Péter 1, Nagy Marcell, Nyári Patrik.

Az év utolsó gyermek fordulójának rendezését sikerült megnyernünk, így hazai pályán fogadhattuk a „D” csoportban az ellenfeleket. Teljes kerettel tudtunk készülni és felsorakozni a pályára, de sajnos Nyári Patrik a délelőtt folyamán megbetegedett, így nem tudott pályára lépni.
A Komló Sport csapatával kezdtük a tornát és egy remek első félidővel bebiztosítottuk a győzelmet. Több dolgot gyakoroltunk edzéseken, amiket kezdünk felfedezni pályán is. Akkor jó a tudásunk, ha ezt éles helyzetben is meg tudjuk valósítani. Sok szép kontránk volt, amit egy jó védekezés előzött meg. Szinte mindenkinek sikerült pontot elérni. Látszott, hogy csapatként működtünk és küzdöttünk.
A második mérkőzésünket egy kis pihenő után folytattuk a PVSK „B” csapata ellen. Jól működött itt is az első félidőben a védekezésünk, kevés pontot kaptunk és sikerült a negyedeket is megnyerni. Fordulás után viszont kicsit nehezebben lendültünk bele, ami látszik is a 3. negyed eredményéből (25-20). Sikerült a pécsi csapatnak megnyerni, akik végig küzdöttek és egy percig sem adták fel. Az utolsó etapra rendeztük sorainkat és ismét sikerült fordítani a játék képén egyet. Ezen a mérkőzésen is látszottak a tanutak és sok szép egyéni, illetve csapat szituációkat láthattak a kilátogató szülők és hozzátartozók.
Összegezve úgy érzem sokat léptünk előre, mint egyéni képességekben és CSAPAT egységben. Hosszú út áll még előttünk, sok edzéssel kitartó munkával elérhetjük céljainkat!


Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Hajrá Dombóvár!