Gyermek alapszakasz 4. forduló, Kaposvár

Dombóvári Kosársuli KE-KASI/A 50-66 (14-24, 17-19, 10-6, 9-17)
Balogh Barna 9, Halmai Zsombor 8, Kapinya Péter 7, Barna Zalán 6, Wéber Koppány 5, Orsós Benjamin 5, Csomor Péter 4, Tóth Kristóf 2, Reith Ábel 2, Reith Ármin 1, Ács Dominik 1, Vincze Miklós.

KASI/B-Dombóvári Kosársuli KE 104-38 (25-9, 31-11, 20-8, 28-10)
Balogh Barna 5, Halmai Zsombor 9, Kapinya Péter 10, Barna Zalán 2, Wéber Koppány 4, Orsós Benjamin 1, Csomor Péter 4, Tóth Kristóf 2, Reith Ábel, Reith Ármin, Ács Dominik 1, Vincze Miklós.

Nagyon vártuk már ezt a fordulót, hisz a legjobbakkal tudtunk játszani január 2. hétvégéjén Kaposváron. Egy hosszú felkészülési időszak és ünnepekkel teli napok vannak a hátunk mögött.
Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk és egyik mérkőzésen sem mi vagyunk az esélyesek, de azért játszottunk, hogy amit tanulunk edzéseken azt erős ellenfél ellen is meg tudjuk valósítani a pályán.
Első mérkőzést a kaposvári „A” csapat ellen játszottuk. Első negyedben elég jól kezdtünk, majd kicsit vissza esett a játékunk. Következő negyed kiegyenlített küzdelmet hozott, majd fordulás után sikerült megnyerni a 3. negyedet. Az utolsó negyedben 8 pontra még felzárkóztunk, de több eladott labda következtével elhúzott a somogyi csapat és magabiztosan győzött! Gratulálunk nekik!
Következő mérkőzést negyedóra pihenővel folytattuk a legerősebb kaposvári U12-es csapat ellen. Nagy szintkülönbség van a két csapat között, de erre készültünk. Egy célunk volt a tisztességes helytállás, amit 3 perc kivételével maximálisan teljesítettünk is. A mérkőzés folyamán mindenki nagyon akart és az utolsó percekben sem esett össze a csapat, hanem próbált minél többet kipréselni magából! Gratulálunk az ellenfélnek, nagyon jó kis társaság és nagyon jó korosztály!Összegezve a hétvégét, nagyon örülök, hogy ennyien elpityeredtek a pályás és az öltözőben is! Végre eljutottunk oda, hogy AKARUNK és érezzük, hogy mennyi munkát és energiát fektettünk az elmúlt hetekbe a kosárlabdába. A Srácok karácsony előtt, két ünnep között, és újév után edzettek megállás nélkül! Magunkhoz mérten mindenki maximálisan odatette magát és fantasztikus volt nézni őket, ahogyan megvalósították többször is a tanultakat. Hosszú távon tervezünk mindig! Ha így folytatják tovább, biztosan tudom, hogy meg lesz az eredménye! Nekünk most a FEJLŐDÉS a legnagyobb munka, amit hétről-hétre edzésekkel igyekszünk elérni!


Hajrá Dombóvár!