KA Pécs Fiú ”A”-Dombóvári Kosársuli KE 57-46 (14-12, 8+7-14+1, 13-6, 15-13)
Vinczellér Nándor -, Lép Adrián 2, Barna Lili -, Monostori Ákos -, Berta Boldizsár 8, Fehérvári Csegő 8, Szőke Bálint 20, Kovács Benjamin 3, Győri Márk -, Kardos Máté 1, Farkas Ádám 2, Roósz Roland 2.

Dombóvári Kosársuli-PVSK Panthers 35-86 (13-27, 4+3-18+3, 11-23, 4-15)
Vinczellér Nándor 2, Lép Adrián 5, Barna Lili 1, Monostori Ákos 1, Berta Boldizsár 2, Fehérvári Csegő 5, Szőke Bálint 18, Kovács Benjamin -, Győri Márk -, Kardos Máté -, Farkas Ádám 1, Roósz Roland -.

Az év első hétvégéjén folytatódott a gyermekbajnokság 4. fordulója Pécsen a Tási sportcsarnokban. Az előző fordulón szerzett két győzelemmel ismét feljutottunk az „A” csoportba, ahol a Rátgéber Akadémia és PVSK csapataival mértük össze erőnket.A bajnokság folyamán már többször játszottunk velük és nagy különbségekkel kaptunk ki.
Első mérkőzést a Rátgéber Kosárlabda Akadémiával játszottuk, és megilletődöttség nélkül,  neki vágtunk a meccsnek. Az eredményjelző tábla a 4. percben 8-2-t mutatott a javunkra. Több szép támadást fejeztünk be, és a negyed végére csak 2 pontos hátrányba fordultunk. A második negyed a mi perceinket hozta, ahol a játékosaink élvezték a kosárlabdát. Nem görcsöltek, hanem a tanultakat mutatták a pályán, aminek a vége 8-14-es mutató volt. A félidőben a kötelező büntetődobásokat nagyon rosszul értékesítettük (12/1), így a pécsi csapat felzárkózott és 2 pontos előnnyel fordult (29-27).
A második félidő kezdésére megcseréltük az ötösöket egy elgondolt taktika miatt, de a fáradság sajnos kicsit vissza ütött és a 3. negyedet elvesztettük. Az utolsó negyedre 9 pontos hátránnyal vágtunk neki, de nem sikerült felzárkóznunk. Sok eladott labdával játszottunk az egész mérkőzés folyamán, amin javítanunk kell. Nagy öröm számunkra, hogy ismét bemutatkozott a pályán egy új játékosunk Monostori Ákos.

Következő mérkőzésünk a PVSK csapata ellen volt, akikkel már kétszer találkoztunk és tudtuk, hogy erős játékot képviselnek. Nem foglalkoztunk ezzel, csak arra koncentráltunk, hogy kosárlabdázzunk. Megbeszéltük, hogy mindenki a maximumot hozza ki magával és egy erős ellenfél ellen próbálja megvalósítani a tanultakat. Ha itt sikerül, akkor máshol is fog. Szerintem ezeken a mérkőzéseken lehet a legtöbbet tanulni!Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert az utolsó másodpercig senki nem adta fel és küzdött, amíg bírta, ha nem utána a szíve vitte előre. Utolsó negyedben is több gyors indításunk volt a PVSK csapata ellen. Rengeteg támadó lepattanót szedtünk, vetődtünk a labdákért.
Élmény volt ezt nézni és közben már a következő edzéseken járt a fejem. Előre nézve és hosszú távon gondolkodva erre lehet építeni. Gratulálunk a csapatnak, a játék képe azt mutatta, hogy fejlődtünk, sebességben gyorsultunk, bővül a csapat és faragjuk le a nagy különbségeket folyamatosan.

Hétfőn edzés! Megyünk előre !!!

HAJRÁ DOMBÓVÁR !!!