Dombóvári Kosársuli KE-Kozármisely SE”B” 66-68 (22-8, 19-25, 18-15, 7-20)
Halmai Zsombor 21/3, Fenyvesi Merse 11, Csomor Péter 11, Ruppert Dominik 9/3, Wéber Koppány 4, Ács Dominik 3, Pápai Levente 2, Balogh Barna 2, Téwald Patrik 2, Tóth Kristóf 1, Kapinya Péter.

Atomerőmű KSC Szekszárd-Dombóvári Kosársuli KE 62-69 (15-13, 18-16, 12-22, 17-18)
Halmai Zsombor 5, Fenyvesi Merse 10, Csomor Péter 6, Ruppert Dominik 11, Wéber Koppány 4, Ács Dominik 3, Pápai Levente 5, Balogh Barna 8, Téwald Patrik 6, Tóth Kristóf 1, Kapinya Péter 10.

A 6. fordulót ismét hazai környezetbe játszhattuk az alsóház „B” csoportjában. Két csapatot láttunk vendégül a Kozármisleny-t és a szekszárdi lányokat.
Egy jó bemelegítést követően beleugrottunk egy fantasztikus kezdésbe. Változtattunk az ötöseinken és úgy gondolom ez most jó döntés volt több szempontból is. A második negyed jól alakult számunkra és próbáltuk tartani az előnyünket. Ami látszott a játékunkon, hogy fejlődtünk és bátran kosárlabdáztunk.
Fordulás után ismét rákapcsoltunk és a negyedet sikerült megnyernünk. Az utolsó etapot is előnnyel kezdtük, de a mislenyi csapat folyamatosan zárkózott fel. Sajnos a végjátékban 7 db ziccert is hibáztunk, volt több eladott labdánk és kihagyott büntetőnk. Ezt kihasználva ellenfelünk a mérkőzés vége felé átvette vezetést. Egy kosár különbséggel győztek! Gratulálunk nekik.
Pihenőt követően jött a KSC Szekszárd és nagy visszavágási akarással kezdték a mérkőzést az előző fordulón elszenvedett vereség miatt. Egymás után felváltva estek a kosarak mindkét negyedben, de a lefújást követően a lányok vezettek. Félidőben jöttek a büntető dobások, ami kimondottan jól sikerült 11/8, így mi kezdtük a 3. negyedet előnyben.
Második félidőbe is nagy lelkesedéssel álltunk bele, de hamar utolért az ellenfél és így az eredményjelző tábla 41-41-t mutatott. Rákapcsoltak a srácok, több lepattanót tudtunk szerezni és kialakítottunk egy 6 pontos előnyt az utolsó ötösünknek. Megbeszéltük nincs vége és a legnehezebb etap fog következni. 5 perccel a lefújás előtt 50-60 volt a mi javunkra. A szekszárdi lányok rákapcsoltak és egy pillanatig sem adták fel, próbáltak beérni minket, ami majdnem össze is jött nekik (62-64). Aztán jött az utolsó 30 másodperc és sikerült most a végjátékban tiszta fejjel gondolkodni és betörésből szerezni egy gól jó plusz foult-ot. A nagyon fontos büntetőt is sikerült értékesíteni! Az utolsó védekezésünknél labdát szereztünk, majd végig robogtunk a pályán és kosárral fejeztük be a találkozót.
Gratulálok, mert ezt megérdemeltétek! A két mérkőzés ponteloszlását nézve igazi csapatként kosárlabdáztunk ma! Csak így tovább! Hajrá Dombóvár!