U12 gyermek bajnokság 8. forduló, Kaposvár 2018.04.14

Monok SE-Dombóvári Kosársuli KE 64-49 (19-10, 14+4-10+6, 18-0, 9-23)
Fenyvesi Merse 2, Halmai Zsombor 7, Bálint Bence 7, Trupp Virág, Vinczellér Nándor 11, Nagy Gábor Áron 2, Ruppert Dominik 4, Kovács Benjamin 9, Bőzsöny Eperke 1, Óliás Gergő 3, Bálint Botond 3, Gácsi Zalán.

Dombóvári Kosársuli KE-KASI „A” 45-80 (6-15, 14+3-20+2, 12-23,10-20)
Fenyvesi Merse 1, Halmai Zsombor 11, Bálint Bence, Trupp Virág, Vinczellér Nándor 8, Nagy Gábor Áron 4, Ruppert Dominik 10, Kovács Benjamin 4, Bőzsöny Eperke 2, Óliás Gergő 2, Bálint Botond 1, Gácsi Zalán 2.

Gyermek bajnokság utolsó fordulóját játszottuk a hétvégén ebben a szezonban Kaposváron. Két somogyi csapattal volt lehetőségünk megmérkőzni.
A Monok SE csapatával kezdtük a délelőttünket és teljesen megfelelő mentalitással és sebességgel rajtoltunk. A 4. percben 8-10 volt az állás a mi javunkra és egy meg magyarázhatatlan rövidzárlat jött az ötösünknél, mert innentől kezdve nem tudtunk kosarat szerezni. Sajnos a 3. negyedben folytatódott minden ott, ahol befejeztük. A második ötösünk hiába nyerte meg az összecsapásokat, kevésnek bizonyult. Sok ziccert hibáztunk, amivel vittük bele magunkat a gödörbe és nem tudtunk ezen a mérkőzésen kimászni. A mérkőzés képe nem volt rossz, akartak is a srácok, de nem ment be semmi. Ez egy ilyen mérkőzés volt!

 A KASI „A” csapata ellen folytattuk, ahol már egy másik mérkőzést láthattunk. Itt sajnos igen gyenge játékvezetést kaptunk (de szerintem mind két oldal). Nem szoktam mostanság játékvezetéssel foglalkozni, de most nem lehetett elmenni mellette. Sajnos, ha nincs meg az alázat a gyerekek és a sportág iránt az nagy baj! Természetesen az eredmény nem ezen múlt. Egy jobb szerkezetű és gyorsabb csapattal mindig élmény játszani, mert sokat lehet tőlük tanulni. Végig hajtottunk és szép akciókat vezettünk. Gratulálunk a kaposvári csapatoknak!

 Ismét lezárult egy szezon a hétvégén. Úgy gondolom igen sokat fejlődtünk és tanultunk. Egy jó kis csapat alakult ki az év során, amit nagyon köszönünk Nektek. A szülőknek szeretnénk megköszönni a sok segítséget, kitartást és a sportszerű szurkolást. Büszkék lehettek gyermekeitekre, akik beálltak a sorba, edzésekre jártak és nem sajnálták a hétvégéket sem. Sok mérkőzésen vagyunk túl elég vegyes összeállításban, de csak tanulni lehet mindegyikből!
Több játékosnak ez volt az utolsó hétvégéje U12-ben, mennek tovább és jövőre már a serdülő korosztályunkat fogják erősíteni. Sok sikert kívánunk a jövővel kapcsolatban! Köszönjük, hogy dolgozhattunk Veletek! Tamás Nóri önkéntes munkáját külön szeretném kiemelni, örülök, hogy Dombóvár ismét talált egy lelkes kosárlabda fanatikus segítőt! Reméljük, később csatlakozik a csapathoz! Köszönöm!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!!!