U12 Gyermek bajnokság, 8. forduló, Kozármisleny (2019. 04. 28.)

Kozármisleny SE ”B”-Dombóvári Kosársuli KE 66-66+2 (15-11, 14-19, 12-12, 13-12, H:12-14)
Halmai Zsombor 19/3, Balogh Barna 12, Fenyvesi Merse 11, Ruppert Dominik 7, Csomor Péter 5, Pápai Levente 4, Kapinya Péter 3, Tóth Kristóf 3, Wéber Koppány 2, Téwald Patrik 1, Ács Dominik 1.

Dombóvári Kosársuli KE-Atomerőmű KSC Szekszárd 34-67 (6-26, 12-15, 8-10, 8-16)
Halmai Zsombor, Balogh Barna 2, Fenyvesi Merse 6, Ruppert Dominik 6, Csomor Péter 4, Pápai Levente, Kapinya Péter 5, Tóth Kristóf 1, Wéber Koppány 2, Téwald Patrik 3, Ács Dominik 5.

Utolsó forduló napja érkezett el vasárnap Kozármislenyben. Szezon legizgalmasabb és legjobb mérkőzését játszottuk a kora délelőtti órákban.
Egész mérkőzés folyamán a két csapat egymás mellett haladt a pontok terén. Egyik gárda sem tudott ellépni egymástól. Felváltva estek a kosarak, szebbnél szebb támadásokat vezettek az együttesek. A rendes játékidő végén egál volt az eredmény. Hosszabbítás következett, ahol a kozármislenyi csapat jobban kezdett és elhúzott tőlünk 8 ponttal. 2 perccel a lefújás előtt aztán fordult a kocka és több szerzett labdával felzárkóztunk, majd a dudaszóban Halmai Zsombor 3 pontos kosarával kiegyenlítettünk 66-66!


Én azt gondolom, hogy ilyen mérkőzések viszik előre a magyar kosárlabdát és a srácok fejlődését! Ezen a napon MIND A KÉT CSAPAT GYŐZÖTT! Gratulálunk az ellenfélnek, a mai napon mutatott sportszerűséghez és mindkét oldali szülői gárdának a szurkoláshoz! Ezt így érdemes csinálni és ezért érdemes dolgozni egész évben!!! Fantasztikus élményben volt mindenkinek része, aki ott volt és ezt látta!
A második mérkőzésre teljesen elfáradtunk és nagyon rosszul álltunk bele a játékba. Gyerekekről beszélünk, akiknek fel kell dolgozni egy ekkora impulzust. A mérkőzés második felére estünk át a holtponton és kezdtük ismét megmutatni mit is tudunk. Gratulálunk a szekszárdi lányoknak, ma tőlünk csak ennyi tellett.
Sajnos nálunk is véget ért egy időszak, hisz ebben a korosztályban most játszottunk együtt így utoljára. Több játékosunk egy korosztállyal feljebb lép, amihez sok sikert és kitartást kívánok! Örülünk, hogy dolgozhattunk veletek, reméljük jó alapokat ültettünk el és sokáig a kosárlabda mellett maradtok! Köszönjük munkádat: Ruppert Dodó, Fenyvesi Merse, Téwald Patrik, Pápai Levente, Nyári Patrik, Nagy Marci, Kovács Péter. A mai mérkőzés jusson eszetekbe minden nehéz pillanatban, amikor a pályán keresitek az utatokat!

Köszönjük a képeket Kaltenecker Andrásnak!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!