KASI/B-Dombóvári Kosársuli KE 100-42 (29-4, 14-12, 24-14, 33-12)
Balogh Barna 15, Wéber Koppány 3, Tóth Kristóf, Nagy Marcell 1, Ács Dominik 1, Pápai Levente 4, Ruppert Dominik 4, Kovács Péter 2, Halmai Zsombor 3, Csomor Péter 2, Kapinya Péter 1, Téwald Patrik 6, Nyári Patrik .

Dombóvári Kosársuli KE-GYKSE Szekszárd 39-54 (15-14, 8-10, 11-21, 5-9)
Balogh Barna 11, Wéber Koppány 2, Tóth Kristóf, Nagy Marcell, Ács Dominik 4, Pápai Levente 1, Ruppert Dominik 2, Kovács Péter, Halmai Zsombor 8, Csomor Péter 2, Kapinya Péter 5, Téwald Patrik 4, Nyári Patrik.

Szomszéd város rendezte az 5. fordulót a gyermek bajnokságba, így nem kellett messze utaznunk. Nem igazán sikerült a felkészülésünk a fordulóra a sok betegség, illetve iskolai elfoglaltságok miatt.
Házigazda kaposvári csapat ellen kezdtük a hétvégét, akiket már ismertünk és tudtuk, hogy gyorsabbak és pontosabban játszanak mint mi. Ennek ellenére nem feltartott kézzel mentünk fel a pályára, de az első negyedben eldőlt számszakilag is a mérkőzés. Próbáltunk felállni a padlóról, többször megvillant a kosárlabda tudásunk is, de az erőfölénnyel szembe nem tudtunk mit kezdeni. Rengeteg labdát adtunk el és gyorsan büntettek belőle. Gratulálunk a Kaposvárnak.
Szekszárd fiú csapata következett, ami már a mi szintünk volt. Jól is kezdtük a mérkőzést és a félidőig 1-2 pont volt a különbség hol nekünk, hol az ellenfélnek. Több kosárlabdát láthattunk a pályán, mint az előző mérkőzésen. A második félidőre elfáradtunk és jöttek a hibák. Ezeket kihasználva pontról-pontra húzott el tőlünk a GYKSE. Ami pozitív volt a csapatban, hogy változtattunk az ötösökön és több játékos előtérbe lépett.
Megyünk tovább! Sokkal több akarat és munka kell, hogy előrébb lépjünk, de bízunk csapatunkba és tudjuk képesek leszünk rá közösen! Hajrá Dombóvár!