U12- Alapszakasz 1. forduló 2021.10.09. (szombat), Dombóvár

Monok SE-Dombóvári Kosársuli KE 27-100 (0-32, 10-13, 4-38, 13-17)
Horváth Gergő 19, Vértes Botond, 19, Pataki Gergő 15, Orsós Barnabás 12, Lehőcz Zétény 10, Ejaber Mohammad 8, Péter Kusán 7, Darázsdi Ákos 5, Babulják Balázs 3, Kovács Gergő 2, Kiss Kolos Boldizsár, Somogyvári Zoltán.

Dombóvári Kosársuli KE-GYKSE Szekszárd/B 93-30 (28-6, 25-7, 20-9, 20-8)
Horváth Gergő 8, Vértes Botond, 17, Pataki Gergő 15, Orsós Barnabás 5, Lehőcz Zétény 13, Ejaber Mohammad 8, Péter Kusán 4, Darázsdi Ákos, Babulják Balázs 13, Kovács Gergő 4, Kiss Kolos Boldizsár, Somogyvári Zoltán 6.

Augusztus utolsó heteiben kezdtük meg a felkészülést egy bő (20 fő) kerettel. Ahogy teltek a hetek és az edzésszámok folyamatosan kezdtünk hozzászokni az új környezethez és az edzőkhöz. Nagyon becsületes felkészülésen vagyunk túl, amiben voltak sajnos betegségek is, de lassan kilábolunk ezekből is.
Hosszú szünet után megkezdődtek a gyermek bajnokság küzdelmei a régiónkban. Egy kaposvári és egy szekszárdi csapatot látthatunk vendégül a hétvégén. Kezdésnek a Monok SE csapatával játszottunk, ahol az első negyedben eldőlt a mérkőzés. Mind a két ötösünk nagy lelkesedéssel kosárlabdázott a pályán. Nem voltunk egy súlycsoportba a Somogy megyei csapattal.
Volt egy kisebb pihenő szünetünk, ahol fel tudtuk térképezni a következő csapatot és a papírforma ismét nekünk állt. Második mérkőzésünket ott folytattuk, ahol befejeztük az előzőt. Lelkesen, koncentráltan mentünk a parkettán és csapatként dolgoztunk. Sok gyorsindítást és emberfölényes helyzetet alakítottunk ki, melyeket rendre kosárral fejeztünk be.
Két mérkőzést játszottunk és 2 győzelemmel hagytuk el a pályát. Nagyon az elején járunk a kijelölt útnak, rengeteg edzés és munka van még hátra. Elsődleges célunk ebben az évben is, hogy mindenki fejlődjön az eredmény csak másodlagos. Nagyon jó kis csapat ígérkezik a fiúkból, minden elem megtalálható bennük ahhoz, hogy hosszútávon eredmény is legyen!!! Van köztün: küzdő, csibész, gyors, okos, rafinált, hangos, halk, magas, alacsony, kitartó, tehetséges …………
Megyünk tovább előre! Hajrá Dombóvár!