U12 Gyermek bajnokság, 2020.10.11. Kaposvár Aréna

Gyakorló Csibék-Dombóvári Kosársuli KE „A” 45-68 (14-13, 12-17, 11-18, 8-20)
Pataki Gergő 9, Kiss Máté 8, Lehőcz Zétény 11, Horváth Áron 6, Szabó Milán 16, Barna Zalán 12, Ignácz Dominik 2, Kalocsa Dániel, Herke Máté 3, Pintér-Kovács Benedek 1, Márfi Ákos, Bogárdi Dominik.

Dombóvári Kosársuli KE „A”-NKA Pécs Fiú/B 57-33 (14-6, 18-11, 6-6, 19-10)
Pataki Gergő 15, Kiss Máté 4, Lehőcz Zétény 3, Horváth Áron 3, Szabó Milán 8, Barna Zalán 13, Ignácz Dominik 1, Kalocsa Dániel, Herke Máté 3, Pintér-Kovács Benedek 1, Márfi Ákos 4, Bogárdi Dominik 2.

Végre játszhattunk! Hat és fél hónap után ismét hivatalos tétmérkőzésen tudtunk parkettára lépni. Egyből egy szép új arénában találtuk magunkat Kaposváron.
Első mérkőzésen ez is nagyon meglátszott a csapaton, csak kerestük magunkat és próbáltunk az új helyzetekkel megbirkózni. Ahogy teltek a percek egyre jobban megérkeztünk a mérkőzésbe. Az első félidőt betudjuk az eltelt időszaknak és kosaraztuk tovább. A második félidőben, már mind a két ötösünk irányította a saját periódját és egyre több ziccert tudtunk értékesíteni. Mérkőzés végére kialakult egy nagyobb különbség, ami lenyugtatta csapatunkat.
Második mérkőzést egyből játszottuk, sok pihenő időnk nem volt, de erre készültünk. Szerencsére ott folytattuk, ahol abba hagytuk és próbáltuk a tanultakat felvinni a pályára.
Több játékosunknak ez volt élete első hivatalos kosárlabda mérkőzése, amihez az egész csapat nevében gratulálok. Rengeteg hibával játszottuk ezt a meccset is, de látszott a srácokon, hogy nagyon akarnak javítani minden egyes eladott labda vagy kihagyott ziccer után.
Ahogy teltek a percek, egyre jobban magunkra találtunk vasárnap délelőtt, amire csak építkezni lehet! Hosszú út áll előttünk, bízunk benne, hogy minden mérkőzésünket lejátszhatjuk és tanulhatjuk tovább a KOSÁRLABDA csapatjátékot!
Köszönöm mindenkinek az akarását, csak így tudunk előre lépni! Nem a győzelem a cél, hanem a FEJLŐDÉS! Hajrá Dombóvár!