Gyermek bajnokság alapszakasz 3. forduló, Dombóvár

Dombóvári Kosársuli KE-Kozármisleny SE 84-38 (26-7, 27-13, 19-10, 12-8)
Lehőcz Zétény 19, Herke Máté 18, Barna Zalán 13, Kiss Máté 9, Pataki Gergő 8, Horváth László 5, Szabó Milán 4, Kalocsa Dániel 2, Pintér-Kovács Benedek 2, Márfi Ákos 2, Lakatos Ábel 2, Ignácz Dominik, Bogárdi Dominik, Fülöp Sámuel.

PVSK NKA/A-Dombóvári Kosársuli KE 38-96 (15-17, 6-38, 8-27, 9-14)
Herke Máté 13, Barna Zalán 26, Kiss Máté 4, Pataki Gergő 18, Horváth László 8, Szabó Milán 10, Pintér-Kovács Benedek 2, Márfi Ákos 8, Lakatos Ábel 4, Ignácz Dominik 2, Bogárdi Dominik 1, Fülöp Sámuel.

Harmadik fordulót egyben az év utolsó hivatalos mérkőzéseit itthon sikerült lejátszanunk a DVMSE sportcsarnokban. Az előző forduló két veresége után vissza csúsztunk a „C” csoportba, ahol két Baranya megyei csapatot fogadhattunk.
Kezdésnek a mislenyi fiatalokkal játszottunk, akiket még nem ismertünk. A fiúk úgy léptek a pályára, ahogy az öltözőben megbeszéltük, szinte minden tanácsot megfogadtak és betartottak. Nagyon örülünk, hogy végre jól rajtolt mind a két ötösünk és az első félidőben eldöntöttük a mérkőzés eredményét. Viszont a számokat nem néztük, csak a védekezésünkre koncentráltunk. A hónapok óta gyakorolt védekezésünk kezd látszani a pályán. Gratulálunk a Kozármisleny csapatának, mert egy percig sem adták fel és küzdöttek végig.
Most volt először ebben az évben, hogy nem egyből mérkőzést követően léptünk ismét (10-15 perc pihenővel) pályára, hanem pihenhettünk egy hosszabb etapot. Sajnos nem igazán feküdt nekünk a lelátón való üldögélés, mert nagyon nehezen ébredtünk fel a PVSK csapata ellen. Kellet egy teljes negyed, hogy észbe kapjunk és a saját ritmusunkat, tudásunkat vigyük a pályára. A második ötösünk javította a csorbát és robogtunk előre! Itt felszabadul minden nehézség, feszültség belőlünk és mindenki hozta a maximumot utána. Sok szerzettlabdával, gyorsindítással, pontos befejezésekkel játszottunk.
Nagyon örülök, hogy látszik a befektetett munka eredménye a pályán is. Több játékosunk 180 fokot fordult és nagy akarással halad előre! Edzéseken ezek a jelek már megmutatkoztak, de szuper érzés, hogy a parkettán is be tudják mutatni. Nagyon büszke vagyok a csapatunkra, mert alázattal, tisztelettel, becsülettel dolgoznak! Megyünk a „B” csoportba, ahol folytathatjuk a további tanulást!
Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek, jó pihenést, HAJRÁ DOMBÓVÁR!