Gyermek bajnokság alapszakasz 4. forduló, Dombóvár 2022.01.23.

Dombóvári Kosársuli KE/A-KASI Delfinek/A 51-61 (18-16, 10-16, 15-15, 8-14)
Pataki Gergő 14, Apáti Noel 13, Lehőcz Zétény 6, Kutyik-Szabó Károly 6, Horváth Gergő 5, Orsós Barnabás 5, Somogyvári Zoltán 1, Babulják Balázs 1, Kovács Gergő, Vértes Botond, Eljaber Mohammadishan, Darázsdi Ákos.

PVSK Nemzeti Akadémia/A-Dombóvári Kosársuli KE/A 46-78 (12-20, 14-20, 14-12, 6-26)
Pataki Gergő 10, Apáti Noel 6, Lehőcz Zétény 19, Kutyik-Szabó Károly 3, Horváth Gergő 13, Orsós Barnabás 15, Somogyvári Zoltán 1, Babulják Balázs 2, Kovács Gergő 3, Vértes Botond 3, Eljaber Mohammadishan 2, Darázsdi Ákos 1.

Az újév első tornáját sikerült nekünk rendezni. Sajnos nem úgy alakult a felkészülés, ahogy terveztük, sokan megbetegedtek, karanténba kerültek és családi problémák jöttek közbe. Ennek ellenére nagyon vártuk már a vasárnapi napot, hogy feldobják a labdát.
Kezdésnek a szomszéd várossal kezdtünk, akikkel már igen sok mérkőzést játszottunk (u10 és U11 időszakban). Első negyedben igen harciasan és okosan játszottunk. A következő ötösünk kicsit nehezen lendült bele, de a félidőre megtaláltuk a helyes utat. Fordulást követően még mindig egymás mellett haladtunk és az utolsó etapra kicsit elfáradva elvesztettük a mérkőzést. Sok hibával játszottunk és az ellenfelünk is, de egy jó kemény mérkőzést tudtunk lejátszani. Gratulálunk a Kaposvárnak!
Második mérkőzésünket egy pihenővel kezdtük és ez nem biztos, hogy most jó volt a csapatnak. Végig nézve az előtte lévő mérkőzést mindenki elhitte, hogy ez sima győzelem lesz a számszerű eredményből. Sajnos 3 negyedig kerestük magunkat, rengeteg ziccert hibáztunk és sok eladott labdánk volt. A 4. negyedre aztán megtaláltuk a ritmusunkat és sikerült bebiztosítani a győzelmet és így maradtunk a „B” csoportban.
Jó volt hallani, hogy a kispadon ülő csapattársak a 3. negyedben nekiálltak szurkolni társaiknak és így segítették kihozni a gödörből magukat. Aztán ez megtörtént fordítva is! Öröm volt nézni, hogy mennyire együtt vannak minden nehézség ellenére a srácok!
Megyünk tovább, lassan elhárul minden akadály előttünk és kihozzuk a legjobbat magunkból az idén!