Gyermek bajnokság 8. forduló, alsóház „A” csoport
2022.04.30. Kozármisleny

Kozármisleny SE/A-Dombóvári Kosársuli KE/A 51-71 (10-24, 27-19, 8-10,6-18)
Lehőcz Zétény 11, Orsós Barnabás 11, Pataki Gergő 10, Horváth Gergő 10, Vértes Botond 10, Kutyik-Szabó Károly 9, Babulják Balázs 4, Eljaber Mohammad 2, Darázsdi Ákos 2, Faluközi Máté 1, Amma Botond, Varsányi Dávid 1.

Dombóvári Kosársuli KE/A-PVSK Nemzeti Akadémia/A 69-50 (10-17, 27-16, 22-5, 10-12)
Lehőcz Zétény 15, Orsós Barnabás 9, Pataki Gergő 13, Horváth Gergő 8, Vértes Botond 4, Kutyik-Szabó Károly 4, Babulják Balázs 6, Eljaber Mohammad, Darázsdi Ákos 3, Kiss Kolos Boldizsár 1, Varsányi Dávid 2, Koós Kende 4

Utolsó záró fordulónkhoz érkeztünk hétvégén, aminek Kozármisleny adott otthont. 14 játékossal utaztunk el, több játékosunknak elfoglaltsága volt a hétvégére, így nem tudtak eljönni.
Kezdésnek a hazai gárdával játszottunk, ahol nagyon szépen kezdtük a játékot, majd egy nagyobb gödörbe találtuk magunkat és a 24-25 pontos előnyünket eljátszva 10 pontra felzárkózott a lelkes mislenyi csapat. Rendeztük a pályán sorainkat és a végére ismét kialakult egy 20 pontos különbség.
Egyből folytattuk a PVSK csapata ellen, akit már jól ismertünk és tudtuk mire számíthatunk. Nem igazán találtuk a ritmust az első negyedben, de második ötösünk megfordította az eredményt és a pihenőre már mi vezettünk. A harmadik negyedben az ellenfél ötösöket cserélt, de mi maradtunk a megszokott felállásban és ez jónak bizonyult. Nagyobb előnyt tudtunk kiharcolni és a záró etapban már csak tartani kellett az eredmény.
Összegezve a hétvégét és az évet, kicsit más hangulatúak voltak a mérkőzéseink szombaton, mert próbáltam csak a gyerekeket figyelni, hogy oldják meg az egész évben tanultakat minimális segítséggel. Úgy gondolom, akkor sajátítottuk el tudásunkat, ha segítség nélkül a pályán is elő tudjuk hozni. Ez nagyon szépen SIKERÜLT!!!! Gratulálunk a csapatunknak mindenki saját magához képest RENGETEGET FEJLŐDÖTT!!!! A CÉLUNKAT tehát elértük ezzel!!!!!!
Nem állunk meg, megyünk tovább, edzünk és dolgozunk alázattal és becsülettel!
Szeretnénk megköszönni a szülőknek is az egész évi segítséget, bíztatást és kitartást! Külön köszönet Reizinger Attilának, aki végig segített az edzéseken és a mérkőzéseken!


Hajrá Dombóvár!