Gyermek bajnokság 3. forduló U 12 B

Dombóvári Kosársuli U 12/B —PVSK NKA leány/A 35:58 (7:17, 9:19, 10:8, 9:14)
Zsiga Zalán (11), Papp Ádám (6), Bálind Botond (5), Hencz Lénárd (4), Kiszler Benedek (4), Márkus Bence (3), Balaskó Tamás (2), Gazdag-Soós Zétény (-), Lukács Zénó (-), Schäfer Mártom (-), Balog Balázs (-), Kovács Bálint (-)

Gyakorló Csibék—Dombóvári Kosárssuli U 12/B 50:43 ( 12:3, 13:13, 14:6, 11:21)
Zsiga Zalán (15), Papp Ádám (9), Bálind Botond (6), Hencz Lénárd (-), Kiszler Benedek (3), Márkus Bence (1), Balaskó Tamás (2), Gazdag-Soós Zétény (-), Lukács Zénó (1), Balog Balázs (3), Kovács Bálint (2) Kis Milán (1),

Valahogy a lányok elleni játék a mumusunk. Igaz, hogy szép szál kosaraslányokkal találkoztunk újra, akik ráadásul nagyrészt egy évvel idősebbek is voltak a mi srácainknál, de alapjában az a tény igaz, hogy eljátszadoztak a fejünk felett. Mi pedig megszeppent kisfiúkként teljes rémületben játszottuk le a meccseinket. Nem tudtuk az alapvonalról bedobni a labdát, sem felhozni, a ziccerek 80%-át kihagytuk. Védekezésünk hiányos lábmunkáról tanúskodott.

Megint nem teljes létszámmal tudtunk kiállni sérülés ill. családi program miatt, de szerencsénk sem volt igazán. Az összpontosítás is hiányzott csapatunkból, fejben nem voltunk ott. De hiszem, hogy sokkal többre vagyunk képesek, hisz az edzéseken szinte maximális létszámmal jelen vagyunk, dolgozunk, edzünk és bízunk a csapatban.

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Zsiga Zalán és Papp Ádám, akik vitték magukon a gárdánkat. Hogy mire lettünk volna képesek, az csak a 2. meccs utolsó negyedében tükröződött, amikor 10 pontos előnyhöz jutottunk. Ha lett volna még 3 percünk, akkor másképp alakult volna az eredmény.

December 17-én játsszuk az utolsó fordulót, remélhetőleg jobb formában, rendezettebben és összeszedettebben. Utána 3 hét kényszerpihenő lesz teremhiány miatt, aztán bízunk benne, hogy szerencsésebben kezdődik a januári 4. forduló.