Gyermek bajnokság, 4. forduló

2022. 02. 03 csütörtök, Dombóvár, Szent Orsolya Bencés Iskola

Dombóvári Kosársuli KE/B—NKA Pécs Fiú/B 58:60 (19:8, 13:16, 8:5, 5:17, 13:14)
Roósz Balázs (25) Kis-Márton Vidor Bátor (10), Asztalos Ádám (5), Pintér-Kovács Balázs (5), Eljaber Omar Raid Hassan (3), Schott Benedek (3), Molnár Mátyás (2), Takács Benett (2), Derventics Marcell (1), Világos Olivér (1), Barna Zsombor (1), Kmetyó Marci(-),

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, magabiztos vezetés szereztünk, domináns játékkal uraltuk a pályát. Még a 2. negyedben is jól tartottuk magunkat. A büntetőket is szépen értékesítettük, 12-ből 8-an bedobták a kosarakat. Aztán megfordítottuk az ötösöket, aminek az lett az eredménye, a pécsi csapat elhúzott mellettünk. Mindent az utolsó negyedre tettünk fel. Fej-fej mellett küzdöttünk. A 10. percben megnyerhettük volna a meccset, de egy kihagyott ziccer után a pécsi srácok sajnos egy ugyanilyen helyzetet kihasználva értékesítették kosarukat.

(Megjegyzés: egy meghatározó játékosunkat nem engedtek az iskolában, ő így a kispadról szurkolhatott könnyes szemmel figyelve a játékot. Volt megint játékosunk, aki rosszullét miatt nem tudott pályára kerülni, de volt olyan is, aki tartalék játékosnak volt beírva, (Kmetyó Marci) és amikor kellett beugrott játszani. )

Nagy csata volt, nagy küzdés, fordulatos, izgalmas játék, szívmelengető megoldások, a végén pedig fájdalmas könnyzápor!

Kiemelkedő játékot nyújtott Roósz Balázs és Kis-Márton Vidor Bátor.

Srácok hatalmasat teljesítettetek, büszkék vagyunk rátok! Ez nem a mi korosztályunk! A mi meccsünk szombaton lesz! Ez a nap pedig a hétvégi meccsen biztosan megtérül!

A szívetek igazi dombóvári kosaras szív!

HAJRÁ FIÚK!