Gyermek bajnokság 4. forduló, Dombóvár, Szent Orsolya Bencés Iskola, 2023. 01. 21.

Dombóvári Kosársuli KE 12/B—-Monok SE 72:44 (16:12, 13:16, 27:6, 16:10)

Varsányi Ádám (19), Zsiga Zalán (15), Kiszler Benedek (11), Bálind Botond (10), Gazdag-Soós Zétény (5), Papp Ádám (4), Kovács Bálint (3), Hencz Lénárd (2), Balaskó Tamás (2), Takács Bence (1), Márkus Bence (-), Lukács Zénó (-), Schäffer Márton (-), Kis Milán (-), Bedővári Ákos (-), Balog Balázs (-),

Knipl KFT.Bonyhád KSE U 12—Dombóvári Kosársuli KE U 12/B 19:48 (1:9, 17:15, 3:10, 8:14)

Kovács Bálint (9), Varsányi Ádám (7), Gazdag-Soós Zétény (6), Zsiga Zalán (6), Kiszler Benedek (5), Papp Ádám (4), Takács Bence (2), Bálind Botond (2), Hencz Lénárd (2), Márkus Bence =2), Balaskó Tamás (2), Lukács Zénó (1), Schäffer Márton (-), Kis Milán (-), Bedővári Ákos (-), Balog Balázs (-)

VÉGRE! VÉGRE! Igen, végre azt játszottuk, amit tudunk! Végre elmertük hinni, hogy jók vagyunk! Mertünk magunkért, egymásért, a csapatért hajtani és küzdeni. Ennyi elég is!

A mai nap elvárása csak annyi volt, játszunk jól, próbáljuk meg visszaadni azt, amiket edzéseken begyakoroltunk, akarjunk, és tegyük oda szívünket-lelkünket a pályán. Hát ez ma sikerült. Míg az ellenfél csapatai 11 illetve 8 játékossal érkeztek, mi egy egész 16 fős fogadóbizottsággal vártuk őket. Mindenki kapott játéklehetőséget kivétel nélkül. És mindenki élt is vele. Csupa nagybetűs minden játékos, mert még ekkorát soha nem hajtottunk.

A Monok Se elleni találkozó igazán rengeteg izgalmat hozott, nem beszélve néhány kaposvári szülő viselkedéséről, akik rendszeresen beletapsoltak és belefütyültek a büntető dobásainknál és megjegyzéseket tettek mindenre. A mieink állták a sarat. Kemény játékosokkal találkoztunk. Miután a meglepetéstől magunkhoz tértünk, mi is felpörgettük magunkat, mentünk, mint a tatár! Bravó srácok! Képesek vagytok mindenre, csak akarni kell!

A második meccs villámgyorsan lepergett, és megint csak hatalmas lelkesedéssel játszottunk. Az ember azt hinné, a kispalánk után a nagypalánkra való dobások visszavetik a csapat teljesítményét. Pont az ellenkezője történt. A büntetők kivétel, csaknem minden gyors támadásunk kosárral végződött. Mert koncentráltan, összeszedetten játszottunk.

Srácok, ma nagyon büszkék voltunk rátok! Jó volt a mai nap! Végre jól játszottunk!

smart