Gyermek Bajnokság, 4. forduló, Dombóvár, 2022. 01.22. szombat.

KNIPL KFT Bonyhád-Dombóvári Kosársuli 45:41 (3:12, 18:6, 2:4, 8:11, 14:8)
Asztalos Ádám (13), Molnár Mátyás (9), Eljaber Omar Raid Hassan (6), Derventics Marcell (4), Schott Benedek (4), Kis-Márton Vidor Bátor (3), Barna Zsombor (1), Varga István (1), Kmetyó Marcell (-), Glaub Szabolcs (-), Takács Benett (-), Világos Olivér (-),

A pécsi Rátgéber Akadémia csapata sajnos Covid-tesztelés miatt nem tudott kiállni, így a velük való mérkőzés később kerül megrendezésre. Bár negyed órás késéssel a téli jeges útviszonyok miatt, de végre megérkezett Bonyhád csapata. Mi is több játékos szereplését nélkülöztük, betegség, lábfájás miatt,de ez a nap nagyszerű lehetőség volt a többieknek a bizonyításra és a helytállásra. Hősies küzdelmet folytattunk a nálunk jóval magasabb felépítésű fiú-lány vegyes bonyhádi csapattal szemben. Az eredmény váltakozva alakult, hol az ő, hol a mi javunkra. Igen, ez jó és hasznos meccs volt. Születtek újabb hősök, mint például Asztalos Ádám, a torna leghasznosabb és legponterősebb játékosa, Molnár Mátyás, aki végre fel merte vállalni a neki szánt szerepet, a labda felhozatalát és a fektetett dobások értékesítését, Derventics Marcell, akinek hihetetlen jó keze van a dobásoknál,- csak ne izgulna annyira, vagy Schott Beni, aki egyre magabiztosabb, Omarral együtt és meg kell említeni a legküzdőbb szellemű játékosunkat, Varga Istit, aki önfeláldozóan vitte két vállán a csapatot. Voltak klasszis megoldásaink, nagyszerű befutásaink, jó védekezésünk, de nem utolsó sorban hatalmas szívünk! Az ellenfél magassági fölényét sajnos nem tudtuk kivédeni, de oroszlán módra küzdöttünk és harcoltunk!
Gratulálunk nektek fiúk, nagyon nagyot bizonyítottatok az egy évvel és két fejjel magasabb játékosok ellen! Ez a játék felért egy győzelemmel!