Gyermek bajnokság 6. forduló

Dombóvár, Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont 2023. 03.11.

KASI/B —Dombóvári Kosársuli KE U 12/B 72:69 (18:10, 17:24, 14:15, 23:20)
Zsiga Zalán (19), Papp Ádám (10), Varsányi Ádám (9), Hencz Lénárd (6), Balog Balázs (5), Kis Milán (4), Lukács Zénó (4), Kovács Gergő (4), Gazdag-Soós Zétény (3), Bálind Botond (3), Kovács Bálint (2),

Dombóvári Kosársuli KE U 12/B —Komló Sport KK U 12 56:54 (8:9, 19:17, 13:16, 16:12)
Papp Ádám (18), Varsányi Ádám (19), Hencz Lénárd (5), Balog Balázs (1), Kis Milán (1), Lukács Zénó (2), Kovács Gergő (-), Gazdag-Soós Zétény (5), Bálind Botond (2), Kovács Bálint (3),

A pénteki edzésen még azon izgultunk, ne hogy valaki megbetegedjen, mert nem tudunk kiállni. 6 játékosunk nyomta az ágyat magas lázzal, így az egészséges srácok ma értük is küzdöttek. És nem is akárhogyan! Kovács Gergő hosszú sérülés után végre első meccsén szerepelt és meglepetésjátékot hozott! Kis termetével, de nagyszerű játékával, ahogy Zénócska is hamar a közönség kedvence lett. Az első meccsen Zsiga Zalán fergeteges játékot produkált, de utána el kellett mennie édesapjával a héten született kistesójáért. Így őt a továbbiakban nélkülöznünk kellett. Papp Ádám vette át a szerepét, aki élete legjobbját nyújtotta. Irányított, 1:1-zett, szórta a kosarakat jobb kézzel, bal kézzel, Végre kibontakozott várva várt tudása és tehetsége! Varsányi Ádi minden meccsen brillírozik, a legkiegyensúlyozottabb pontszerző játékosunk. Hencz Lénárd védekezése, robbanékony gyors futása, a lepattanó labdák szedése óriási segítség csapatunk számára. Gazdag-Soós Zéti hatalmas szíve, nagyszerű lefordulásai, nem várt pillanatban szerzett kosarai mindig a meglepetés erejével hatnak. Ma mindenki jól játszott, mindenki akart, küzdött, hajtott. Mérhetetlenül büszkék voltunk rátok, srácok! Igazi csapat vagytok!

És az apropó: mindkét meccset már a mérkőzések kezdete előtt megnyertük. Kaposvár 8 játékossal érkezett, a komlói gárdában pedig 2 túlkoros játékos szerepelt. Mellesleg a 3. negyedben 4 játékossal játszottunk egy kipontozódott csapattársunk miatt!

Láttam, volt olyan kissrác, aki a győzelem után a könnyeivel küzdött! Ilyenkor mondhatjuk, hogy „Apró örömökből áll az élet”!

smart

A dobostortát kedden viszem!